«Καίγονται τα πάντα» δηλώνει η κοινοτάρχης Βαρνάβα - Έκκληση για υδροφόρες - Δίνεται μάχη να μην περάσει η φωτιά στο Γραμματικό - Για μεγάλη περίμετρο μιλά η πυροσβεστική - Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο δήμος Ωρωπού - Ξεκίνησαν οι ρίψεις νερού από αέρος

Δεκαέξι είναι τα προγράμματα επιδότησης σε επιχειρήσεις που επιχειρεί να "τρέξει" το υπουργείο Εργασίας κατά την τρέχουσα, αλλά και την αμέσως επόμενη χρονική περίοδο και μέχρι το τέλος του 2017 για την απασχόληση ανέργων αλλά και για την υποστήριξη νέων που θέλουν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του το Εθνικό Πάρκο Σχινιά - Μαραθώνα καταδικάζει μη αδειοδοτημένη εκδήλωση προγραμματισμένη για τις 7/8/2017 που αναμένεται να πραγματοποηθεί σε ένα από τα πέντε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην ζώνη Α3 (πευκοδάσος) του πάρκου που εξακολουθούν να λειτουργούν παρά το γεγονός  έχουν εκδοθεί αμετάκλητα πρωτόκολλα κατεδάφισης για τα κτίσματα που στεγάζονται τα εν λόγω καταστήματα ήδη από το 1999, πριν ακόμα δηλαδή την κήρυξη της περιοχής σε Εθνικό Πάρκο. 

17 προγράμματα, που θα καλύψουν 46.638 θέσεις απασχόλησης, θα προκηρυχθούν μέχρι το τέλος του έτους. Πιο αναλυτικά, τα προγράμματα απασχόλησης έχουν ως εξής:

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

1. Πώς συνδέεται το Κτηματολόγιο με τους δασικούς χάρτες;

Σας καλούμε την Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017 και ώρα 18.00, στο Μουσείο Βορρέ, στην Παιανία, που θα πραγματοποιηθεί η θεματική εκδήλωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης,

με την παρουσία της Προέδρου μας ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ και άλλων στελεχών της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.

Το πρόγραμμα στοχεύει στην υποστήριξη πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ανέργων, μισθωτών και αυτοαπασχολούμενων, για την έναρξη/υποστήριξη της άσκησης επαγγελματικής δραστηριότητας συναφούς με την ειδικότητά τους σε αυτοτελή επαγγελματικό χώρο. Επιδίωξη του προγράμματος είναι η ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης των πτυχιούχων και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  Θ. ΚΑΤΣΙΚΗΣ

Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

 29/05/2017

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΑΡΙΝΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ

Στις ερωτήσεις της Εύης Χριστοφιλοπούλου σχετικά με την κατάργηση του  Τμήματος Ασφαλείας και του Αστυνομικού Τμήματος Μαραθώνα (4731/3-4- 2017)  αλλά και την κατάργηση των Τμημάτων Ασφαλείας και των Αστυνομικών Τμημάτων  Βούλας και Βάρης (4192/15-3- 2017), απάντησε ο Αν. Υπουργός Προστασίας του  Πολίτη, κ. Ν. Τόσκας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Facebook Fanpage

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
Κύλιση στην Αρχή