ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ΓΙΑ
για όλα τα παιδιά των πυρόπληκτων οικογενειών
Συγκεντρώνουμε σχολικά είδη για τα παιδιά στο Λύρειο - #Πυρκαγιά 2018
Η Εφημερίδα ΖΩ σε συνεργασία με το Laf Lab - Εργαστήρι Δημιουργικών και Ψυχοεκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων βαθιά ευεσθητοποιημένοι ξεκινάμε μια μεγάλη εκστρατεία συγκέντρωσης σχολικών ειδών για τα παιδιά στο Λύρειο.
Για ο,τι συμβαίνει Ανατολικά
προσφορές για βοήθεια κάθε είδους για τους Δήμους Μαραθώνα - Ραφήνα

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού - Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Επιδεινώνεται ο καιρός από σήμερα Πέμπτη και τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με έκτακτη ανακοίνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Αναλυτικότερα ισχυρές βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους ανέμους προβλέπονται από σήμερα Πέμπτη κατά τόπους στα Δυτικά και Βόρεια ενώ τις επόμενες ημέρες σχεδόν σε όλη την χώρα.

Σήμερα Πέμπτη 14-06-2018 θα επηρεαστούν κυρίως τις απογευματινές ώρες η Ήπειρος, η Μακεδονία, η Θεσσαλία και η Κεντρική Στερά 

Από τις απογεματινές ώρες σταδιακά η Ανατολική Πελοπόννησος, η Ανατολική Στερεά, οι Σποράδες και η Εύβοια. 

Το Σάββατο 16-6-2018 κατά διαστήματα η κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η κεντρική και ανατολική Στερεά, η Εύβοια και πιθανόν τα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου. 

Το Μεσημέρι και το απόγευμα του Σαββάτου η Ήπειρος, η υπόλοιπη Στερεά, η υπόλοιπη Μακεδονία, η Πελοπόννησος, η Θράκη και πιθανόν τα νησιά του Ιονίου και η Κρήτη.

Την Κυριακή 17-6-18 κυρίως από το μεσημέρι και μετά, όλα τα ηπειρωτικά, τα νησιά του Βορείου και ανατολικού Αιγαίου, η Κρήτη και πιθανόν τα νησιά του Ιονίου. 

Τη Δευτέρα 18/6 και Τρίτη 19/6 από το μεσημέρι και μετά όλα τα Ηπειρωτικά, τα νησιά του Αιγαίου και η Κρήτη. 

 

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή