ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ΓΙΑ
για όλα τα παιδιά των πυρόπληκτων οικογενειών
Συγκεντρώνουμε σχολικά είδη για τα παιδιά στο Λύρειο - #Πυρκαγιά 2018
Η Εφημερίδα ΖΩ σε συνεργασία με το Laf Lab - Εργαστήρι Δημιουργικών και Ψυχοεκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων βαθιά ευεσθητοποιημένοι ξεκινάμε μια μεγάλη εκστρατεία συγκέντρωσης σχολικών ειδών για τα παιδιά στο Λύρειο.
Για ο,τι συμβαίνει Ανατολικά
προσφορές για βοήθεια κάθε είδους για τους Δήμους Μαραθώνα - Ραφήνα

Praktiker: Με διπλό κατάστημα αποκτά παρουσία στην Ανατολική Αττική

Praktiker Hellas, επεκτείνεται στρατηγικά στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής, στην Ανθούσα, και προχωρά σε μία επένδυση 4 εκατ. ευρώ με τη δημιουργία ‘διπλού’ καταστήματος συνολικών χώρων πώλησης 10.500τμ.

Με αυτόν τον τρόπο διευρύνει το δίκτυο καταστημάτων της, το οποίο πλέον θα αριθμεί 16 καταστήματα πανελλαδικά, και ταυτόχρονα εξελίσσει το τμήμα Β2Β της δημιουργώντας το πρώτο B2B Center της στην Ελλάδα. Τα εγκαίνια προγραμματίζονται στις αρχές Μαΐου και θα δημιουργηθούν συνολικά 100 νέες θέσεις εργασίας. Το κατάστημα και το B2B Center θα βρίσκονται στο Εμπορικό Κέντρο «Emporium Plaza» Ανθούσας (πρώην εκθεσιακό κέντρο). Στο πλαίσιο του πλάνου ανάπτυξης και επέκτασης της Praktiker, η επιλογή της τοποθεσίας έγινε μετά από συστηματική μελέτη στην περιοχή, που είναι κομβικής σημασίας και μεγάλης αξίας για την εταιρία, τόσο για τη συνεχή της ανάπτυξη και διαμόρφωση μιας δυναμικής και εξελισσόμενης αγοράς, όσο και για την ενδυνάμωση της παρουσίας της Praktiker στον νομό, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Γιάννης Σελαλμαζίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Praktiker: «Με πολλή χαρά, ανυπομονησία και πυρετώδεις ρυθμούς προετοιμαζόμαστε για το άνοιγμα του 16 καταστήματος και του πρώτου εξειδικευμένου B2B Center της Praktiker Hellas, στην Ανατολική Αττική. Το νέο «διπλό» κατάστημα, αποτελεί ένα κομβικό σημείο της αναπτυξιακής στρατηγικής της εταιρίας μας, καθώς ενδυναμώνει την παρουσία μας στον Νομό Αττικής και μας φέρνει ακόμη πιο κοντά στους πελάτες μας. ΣτηνPraktiker Hellas θέτουμε πάντα ως προτεραιότητα την εμπειρία αγορών κάθε επισκέπτη των καταστημάτων μας, και σε αυτό τον άξονα εμπλουτίζουμε αδιάκοπτα την γκάμα των προϊόντων και τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας, στοχεύοντας να προσφέρουμε προσωποποιημένη εξυπηρέτηση υψηλών προδιαγραφών σε όλους τους πελάτες μας. Η νέα μας επένδυση, έπειτα από συστηματική μελέτη για την επιλογή της κατάλληλης τοποθεσίας, επιβεβαιώνει τη θετική πορεία της Praktiker Hellas και ανανεώνει την υπόσχεσή μας προς το καταναλωτικό κοινό να βρισκόμαστε δίπλα του στην πράξη, σε όλο και περισσότερα σημεία.»

 

Πηγή

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή