Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ ΚΤΥΠ ΑΕ και Δήμου Μαραθώνα

Προγραμματική σύμβαση για την ανέγερση δυο νέων, δημόσιων σχολικών μονάδων στην Νέα Μάκρη, υπέγραψαν την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΤΥΠ ΑΕ, Γιάννης Χαρωνίτης και ο Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, παρουσία του Προέδρου της Εταιρείας, Γιώργου Μπιτάκου.

Η σύμβαση αφορά στην προώθηση των έργων κατασκευής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Μάκρης, το οποίο είναι ήδη ενταγμένο στο τρέχον χρηματοδοτικό πρόγραμμα και επίκειται η προκήρυξη του διαγωνισμού καθώς και του Νηπιαγωγείου Ανατολής Νέας Μάκρης, η μελέτη του οποίου θα σταλεί προς έγκριση από την αρμόδια Διαχειριστική Αρχή, προκειμένου η Εταιρεία να προχωρήσει τις διαγωνιστικές διαδικασίες.

Κατά την συνάντηση της Διοίκησης της ΚΤΥΠ με τον Δήμαρχο Μαραθώνα εκφράστηκε η κοινή βούληση για συνεργασία και επίλυση των κρίσιμων προβλημάτων σχολικής στέγης που αντιμετωπίζει ο Δήμος. Ο Δήμαρχος Μαραθώνα αιτήθηκε ακόμη την ένταξη στον προγραμματισμό έργων της ΚΤΥΠ ΑΕ, της μελέτης και κατασκευής του 2ου Γενικού Λυκείου Νέας Μάκρης και του 4ου Νηπιαγωγείου Ζούμπερι Νέας Μάκρης, λαμβάνοντας την δέσμευση της Διοίκησης ότι θα εξεταστεί κάθε δυνατότητα να προωθηθούν κι αυτά τα έργα.

 

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή