ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Συνάδελφοι

Είναι σε όλους γνωστά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι έμποροι και ελεύθεροι επαγγελματίες γενικότερα , αλλά κυρίως στην περιοχή μας μετά τις φονικές -καταστροφικές πυρκαγιές.

Η δυσβάσταχτη φορολογία και η προκαταβολή που είναι ίση με το φόρο. Οι εισφορές του ΕΦΚΑ Η ουσιαστικά κατάργηση των ρυθμίσεων αφού ο περιορισμός των δόσεων καθιστά αδύνατη την υλοποίηση τους. Η απουσία τραπεζικής χρηματοδότησης ακόμα και στο ελάχιστο των δαπανών. Η κάθε χρόνο και περισσότερο μείωση της ζήτησης και του τζίρου στις επιχειρήσεις μας. Όλα αυτά δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα ρευστότητας και βάζουν ένα τεράστιο ερωτηματικό στην απρόσκοπτη συνέχεια των επαγγελμάτων μας που είναι βέβαια και ο μοναδικός τρόπος να ζούμε αξιοπρεπώς, και σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες μας εμείς και οι οικογένειες μας. Η πρόσφατη καταστροφή στο Μάτι και το Βουτζά επιδείνωσε ακόμα περισσότερο τα προβλήματα που ήδη αντιμετωπίζαμε. Πολλές επιχειρήσεις έχασαν μεγάλο μέρος της πελατείας τους. Άλλες που ήταν συνδεδεμένες με επιχειρήσεις των πληγεισών περιοχών είναι επίσης στα πρόθυρα της καταστροφής. Πρέπει τώρα να διεκδικήσουμε όλοι μαζί και κανένας μόνος του. ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΦΕΚ Α138/26/7.2018 ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ Αναφέρουμε ενδεικτικά ορισμένα από αυτά Να ζητήσουμε το πάγωμα των ληξιπρόθεσμων οφειλών για δύο χρόνια χωρίς τόκους και πρόστιμα και προσαυξήσεις. Να ζητήσουμε την νομοθέτηση απαγόρευσης πλειστηριασμών σε όλο το Δήμο Μαραθώνα. Να απαιτήσουμε τα ίδια από φορείς όπως Δήμος, ΔΕΗ κλπ.

Θεωρούμε ως διοίκηση του συλλόγου ότι σε πρώτη φάση θα πρέπει να πάμε σε μία μαζική Γενική συνέλευση την Κυριακή 14/10/2018 στις 11 πμ στο πολιτιστικό κέντρο Βασίλης Ρώτας.

Είναι προφανές ότι η συμμετοχή όλων μας είναι παραπάνω από απαραίτητη.

Το Δ.Σ της Ένωσης ΕΒΕ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή