Σπύρος Λιβαθινός: Δυναμική η παρουσία του & άμεσες οι ενέργειές του

Ο Σπύρος Λιβαθινός, βαθιά ευαισθητοποιημένος για την τραγική κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο δίμηνο στο Δήμο Μαραθώνα, βρέθηκε κοντά στους ανθρώπους υποστηρίζοντας δράσεις με σκοπό την ενίσχυση κυρίως των πυρόπληκτων οικογενειών.

Παρών στο 1ο τουρνουά beach volley Πάρις Κατσουλακης στο Ναομα όπου συμμετείχαν 64 ομάδες με αθλητές και ανθρώπους που έχουν γράψει ιστορία στον ελληνικό αθλητισμό.

Παρών και στο μεγάλο ανθρωπιστικό παιχνίδι μνήμης για τα θύματα της πυρκαγιάς στο Μάτι και το Κόκκινο Λιμανάκι που διεξήχθη στο γήπεδο Ραφήνας "Παναγιώτης Σκούφος" με τη συμπαράσταση του ΔΟΠΑΠ Ραφήνας Πικερμίου και του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας. Αγωνίστηκαν η ομάδα "Έλληνες Επίλεκτοι" που τελούν υπό την αιγίδα της διεθνούς ανθρωπιστικής οργάνωσης Γιατροί του Κόσμου και η ομάδα Σταθερές Συγκοινωνίες - Αθλητική αλληλεγγύη.

Βρέθηκε στον αγώνα μπάσκετ που διεξήχθη από τον ΜΕΣΜΑ στη μνήμη του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη όπου πλειοδότησε προκειμένου να ενισχύσει την δράση.

Παρόν και στον ποδοσφαιρικό αγώνα του Εθνικού Νέας Μάκρης και του Θησέα Αγίας Μαρίνας, με τη συμμετοχή ομάδας βετεράνων της ΑΕΚ με σκοπό την ενίσχυση μιας οικογένειας που έπληξε η καταστροφική φωτιά της 23ης Ιουλίου.

Βρέθηκε επίσης σε πολλούς σχολικούς αγιασμούς προκειμένου να δώσει και ο ίδιος ένα θετικό μήνυμα προς τη νεολαία του Δήμου.

Και φυσικά παρών σε δημοσιογραφικές συνεντεύξεις προκειμένου να μην ξεχαστεί το θέμα σε κεντρικό επίπεδο και να δοθούν λύσεις στους ανθρώπους που επλήγησαν.

Σημαντικότερο όλων, όμως, είναι η επιστολή που απέστειλε στην Υπουργό Προστασίας Πολίτη, κ. Όλγα Γεροβασίλη αναφορικά με την επαναφορά του Αστυνομικού Τμήματος Μαραθώνα. Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή:

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια: Βούλα Καπετανάκη

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή