Τα μνημεία κ.Τσίπρα δεν έχουν ανταλλακτική αξία.

Πάνω από 10.000 αρχαία και νεώτερα μνημεία της πατρίδας μας μεταβιβάζονται στο Υπερταμείο, το ταμείο δηλαδή που ουσιαστικά υποθηκεύει τον εθνικό μας πλούτο. 

Όταν, πριν από τρία χρόνια, η κυβέρνηση Τσίπρα υπέγραφε το τρίτο μνημόνιο με τους "θεσμούς" - αντί να σκίσει το δεύτερο και το πρώτο μνημόνιο, όπως υποσχόταν, κανείς δεν ανέμενε τέτοιο κυνισμό, συνδυασμένο με υποκρισία. Κρυμμένα πίσω από κάποιους κωδικούς στα έγγραφα του τρίτου μνημονίου βρίσκονται χιλιάδες μνημεία, με δύο λόγια η πολιτιστική μας κληρονομιά.
Κατακτήσεις του ελληνικού πολιτισμού, για τις οποίες η Ελλάδα υπήρξε περήφανη ανά τους αιώνες, υποθηκεύονται ως εγγύηση των υποσχέσεων του κ. Τσίπρα.
Και μπορεί για τον ΣΥΡΙΖΑ όλα αυτά να αποτελούν παιχνιδάκια (βλέπε και το χειρισμό στο θέμα της Μακεδονίας μας) προς εξυπηρέτηση μικροκομματικών σκοπιμοτήτων.

Η ουσία είναι μία: τα μνημεία δεν έχουν ανταλλακτική αλλά ιστορική αξία! Σε αυτή την απαράδεκτη και εν κρυπτώ αντεθνική κίνηση, η απάντηση οφείλει να έρθει από τους Έλληνες πολίτες στις κάλπες. 

Χαρά Ξάνθη
Δημοσιογράφος
Μέλος Τομέα Πολιτισμού ΝΔ

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή