Τα εγκαίνια που δεν πρέπει να χάσεις

Γράφει η Μαρία Δ. 

Ο ζεστός και φιλόξενος χώρος του Sapfo Deco ανοίγει και επίσημα τις πόρτες του για όλους την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου στις 8:00 μ.μ.

Έχω ξαναμιλήσει γι αυτό τον χώρο, ωστόσο, για εσένα που δεν έχεις τολμήσει ή προλάβει να τον  επισκεφτείς, αυτή την Πέμπτη είναι η ευκαιρία σου.  Για εσένα που τον ξέρεις ήδη, θα συναντηθούμε εκεί.

Είτε σου αρέσουν τα πρωτότυπα διακοσμητικά για το σπίτι ή την εργασία σου, είτε σου αρέσει να κατασκευάζεις και να δημιουργείς μόνος σου, τότε το SapfoDeco είναι για εσένα. Ακόμη και για εσένα που θέλεις να πάρεις ιδέες διακόσμησης ή συμβουλές  για το πώς θα ανανεώσεις παλιά σου έπιπλα ή να δώσεις ευχάριστες διακοσμητικές πινελιές το συγκεκριμένο κατάστημα θα σε καλύψει εξολοκλήρου.

 

Γιατί πρέπει να είσαι σε αυτά τα εγκαίνια;

  • Γιατί έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις ανθρώπους που έχουν γνωρίσει και προτιμήσει τις υπηρεσίες του καταστήματος κι έτσι θα έχεις την ευκαιρία συνομιλώντας μαζί τους να πάρεις εντυπώσεις για την ποιότητα και την εξυπηρέτησή του
  • Γιατί ο χώρος θα σε κερδίσει αμέσως και θα δεις πράγματα που ταιριάζουν και στο δικό σου χώρο
  • Γιατί είναι καλό να στηρίζουμε νέες προσπάθειες που ξεκινούν με μεράκι και αγάπη και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κερδίζουν την εμπιστοσύνη του κόσμου με την ποιοτική τους δουλειά και την άψογη εξυπηρέτησή τους
  • Για πολλούς άλλους λόγους που θα τους αντιληφθείς αμέσως μόλις βρεθείς στο Sapfodeco

 

Πού θα το βρεις;

Σε σημείο με πολύ άνετη πρόσβαση επάνω στη Λ. Φλέμινγκ 57 στη Ραφήνα (κατεύθυνση από διασταύρωση Ραφήνας προς Ραφήνα), με χώρο για parking και έναν τεράστιο χώρο να σε υποδεχθεί, (αν έχεις ακόμη απορίες για το που είναι κάλεσε στο 2294 305200) το κατάστημα μοιάζει σαν να περιμένει αποκλειστικά εσένα.

Αν θέλεις να πάρεις μια μικρή γεύση από τα είδη του καταστήματος πάτησε εδώ

 

Rate this item
(1 Vote)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή