Σοβαρότατη καταγγελία Βασιλόπουλου για Μπουρνούς: "Κάνετε άθλιες μεθοδεύσεις στην πλάτη των πυρόπληκτων"

Ξεκινώντας την ομιλία του στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, ο επικεφαλής της παράταξης Δύναμης Ανάπτυξης κ. Ανδρέας Βασιλόπουλος κατηγόρησε ευθέως τον κ. Μπουρνούς ότι δίνει με απευθείας ανάθεση δύο αναθέσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ από τα χρήματα που είναι για τους πυρόπληκτους σε μία εταιρεία δημοσκοπήσεων και επικοινωνίας. Μάλιστα αίσθηση προκάλεσε ότι ο κ. Βασιλόπουλος είχε δηλώσει και στο δημοτικό συμβούλιο και με επιστολή της εταιρείας του ότι προτίθεται την υπηρεσία των 85.000€ να την κάνει δωρεάν ώστε να γλιτώσει ο Δήμος τα χρήματα αυτά, εντούτοις ο Δήμαρχος «πρόλαβε» να υπογράψει σύμβαση και να την αναθέσει.

 

Στα λεγόμενά του ο κ. Βασιλόπουλος, με ηρεμία, αλλά σαφή καταγγελτικό τόνο, είπε μεταξύ άλλων: «Η δική μου ανάγνωση είναι ότι χρησιμοποιείται η έννοια του κατεπείγοντος και οι πυρόπληκτοι για να δώσει ο Δήμαρχος μέσα σε 10 ημέρες 200.000€ σε μία εταιρεία επικοινωνίας και δημοσκοπήσεων (την Κάπα Research) η οποία στο Internet γράφει ότι αναλαμβάνει εκλογικές διαδικασίες και άλλα συναφή των εκλογών που έχουμε σε μερικούς μήνες. Αυτό το κάνει τόσο απροκάλυπτα που δεν περιμένει να συνεννοηθούμε εάν εμείς θα κάνουμε ή όχι τη δωρεά που προτείναμε. Θεωρώ ότι γίνονται άθλιες μεθοδεύσεις γιατί γίνονται στην πλάτη των πυρόπληκτων. Υπάρχει και μία ευθύνη της διοίκησης, γιατί όταν υπάρχει μία δωρεά ξεκάθαρη οφείλεις να την εξετάσεις.»

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή