Πρόεδρος ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ: Αστοχία υλικού προκάλεσε το μπλακ άουτ στην Αττική

Σε αστοχία υλικού απέδωσε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης το μπλακ άουτ που βύθισε στο σκοτάδι για αρκετές ώρες χθες πολλές περιοχές στην Αττική.

«Είχαμε μια αστοχία στη λειτουργία μετασχηματιστή στο κέντρο υψηλής τάσης στην Παλλήνη. Είχαμε ένα βραχυκύκλωμα από μονωτήρα που έσπασε» είπε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο κ. Αδαμίδης.

Ο ίδιος εμφανίστηκε καθησυχαστικός για τις αντοχές του συστήματος λέγοντας ότι «δεν υπάρχει θέμα» ενώ πρόσθεσε ότι «υπάρχει υπερεπάρκεια ρεύματος, καθώς η ζήτηση στα χρόνια των Μνημονίων είναι μειωμένη». «Αν το σύστημα είναι υπό κατάρρευση οι πρώτοι που θα ανησυχήσουν είναι οι εργαζόμενοι στις εγκαταστάσεις σε όλη την επικράτεια» συμπλήρωσε ο κ. Αδαμίδης.

Κληθείς να σχολιάσει την αντίδραση των υπηρεσιών ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ είπε ότι «από το Ρουφ μέχρι την Παλλήνη να πάνε τα συνεργεία και να αποκαταστήσουν τη βλάβη, μέσα σε ένα δίωρο, οι συνάδελφοί μου έκαναν το καλύτερο δυνατό».

Εξέφρασε, τέλος, τη βεβαιότητά του ότι «ο ΑΔΜΗΕ θα ανακοινώσει το αίτιο της βλάβης του συγκεκριμένου υλικού».

Πηγή: iefimerida.gr

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή