Σταμάτης Κραουνάκης για την ακύρωση της Αντιγόνης στη Νέα Μάκρη "Δεν υπάρχει μεγαλύτερος γκρεμός απο την ανθρώπινη ανοησία"

Σε ανακοίνωση που έκανε μέσω της σελίδας στο Facebook η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Μαραθώνα ανακοίνωσε την ακύρωση της παράστασης Αντιγόνη που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Πέμπτη 2 Αυγούστου καθώς και το υπόλοιπο πρόγραμμα της μέχρι νεοτέρας. 

Όπως καταγγέλει ο κ. Κραουνάκης την ακύρωση επέβαλλε ο ίδιος ο Ηλίας Ψηνάκης λόγω πένθους χωρίς όμως όπως φαίνεται να υπολογίσει πρωτίστως τα έσοδα που θα πήγαιναν στους πληγέντες αλλά και την δουλειά του συνεργείου που ήδη έστηνε τα σκηνικά. Ο Σταμάτης Κραουνάκης δήλωσε λίγη ώρα μετά την ενημέρωση που έλαβε: 

Λοιπον 

Ομαθυμαδον συντελεστες και παραγωγος 

Αποφασισαμε η σημερινη παρασταση της Αντιγονης στη Νεα Μακρη να δοθεί και να πάνε όλες οι εισπράξεις στους ανθρώπους εκεί. 

Πριν λίγη ώρα ο Ηλίας Ψινάκης επέβαλλε στην υπεύθυνη πολιτιστικών του Δήμου την ακύρωση της παράστασης... Λόγω πένθους είπε...

Και εκείνη έντρομη μας ειδοποίησε...

Ακυρώνεται λοιπόν 

Η σημερινή για τους πυρόπληκτους στη Νέα Μάκρη

Τον έψαξα στα τηλέφωνα και δεν εβγαινε...

Κρίμα.

Αυτή τη στιγμή οι τεχνικοί μας ξηλώνουν. 

"Δεν υπάρχει μεγαλύτερος γκρεμός από την ανθρώπινη ανοησία." 

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή