Ο μηχανικός & ο εκπρόσωπος του ομίλου Motor Oil στο Λύρειο [φωτο]

Μετά την άμεση μεσολάβηση του ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Μαραθώνος, Σπύρου Λιβαθινού, καθώς είναι γνωστή και η ευαισθησία της κ. Βαρδινογιάννη Μαριάννας προς τα παιδιά, η εταιρία Μότορ Όιλ Διυλιστήρια Κορίνθου Α.Ε ήρθε σε συνεννόηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Λυρείου Παιδικού Ιδρύματος προκειμένου να προχωρήσει στην άμεση αποκατάσταση ζημιών που υπέστη αυτό.

Διαβάστε το άρθρο της ανακοίνωσης Μοτορ Οιλ πατώντας εδώ 

Ο Εκπρόσωπος του Ομίλου κ. Βουτσαράς, ο μηχανικός, κ. Αβούρης που θα αναλάβει το έργο και ο κ. Λιβαθινός παραβρέθηκαν εχθές Τρίτη 31 Ιουλίου στο χώρο του Λυρειου προκειμένου να δουν και να καταγράψουν τις ανάγκες του Ιδρύματος !

Αξίζει να σημειωθεί οτι η Μότορ Οιλ θα αναλάβει την ανακατασκευή κτισμάτων που καταστράφηκαν από τη φωτιά όπως του ξενώνα κατοικίας των παιδιών, του οικήματος υποδοχής και διημέρευσης, του οικήματος λογιστηρίου και κοινωνικής πρόνοιας, καθώς και της αποθήκης τροφίμων.

Επίσης, θα αντικαταστήσει οχήματα που καταστράφηκαν, τα οποία απαιτούνται για την κάλυψη των αναγκών μετακίνησης των παιδιών του Ιδρύματος, ενώ θα συμβάλει και στην ανάπλαση του εξωτερικού χώρου του Ιδρύματος.

 «Στόχος μας είναι η προσφορά μας να βοηθήσει έτσι ώστε το Ίδρυμα να καταφέρει να συνεχίσει το σπουδαίο ανθρωπιστικό έργο που επιτελεί για τα παιδιά της χώρας μας» αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρίας.

 

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή