Οδηγίες - Τι πρέπει να κάνετε αν κάηκε το αυτοκίνητό σας

Για την καλύτερη πληροφόρηση και τη διευκόλυνση των πολιτών, των οποίων τα οχήματα κάηκαν στην καταστροφική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου στην Ανατολική Αττική, και σε συνέχεια

α). της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στις 30/7 στον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου σχετικά με τη διαχείριση των καμένων οχημάτων και

β). της υπ’ αριθμ. οικ. Α 58984/2775/31-7-2018 απόφασης του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για το συγκεκριμένο θέμα,

ενημερώνουμε ότι οι πολίτες μπορούν να προσέρχονται είτε στον οικείο δήμο (Ραφήνας – Πικερμίου ή Μαραθώνα, οι οποίοι έχουν ήδη ενημερωθεί με σχετικό έγγραφο) είτε στη Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής (Κλεισθένους 35, Σταυρός Αγίας Παρασκευής) για να υποβάλλουν το αίτημά τους - με απλή υπεύθυνη δήλωση (με γνήσιο της υπογραφής) στην περίπτωση που έχουν καταστραφεί τα στοιχεία του οχήματός τους - ώστε αυτό να διαγραφεί από το Μητρώο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και να απαλλαγούν με τη διαδικασία αυτή από τις σχετικές υποχρεώσεις (π.χ. τέλη κυκλοφορίας, ασφάλεια, ΚΤΕΟ κ.λ.π.).

Σημειώνουμε επίσης ότι οι Δήμοι Ραφήνας – Πικερμίου και Μαραθώνα έχουν αναλάβει την υποχρέωση να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την απομάκρυνση των κατεστραμμένων οχημάτων από τις πληγείσες περιοχές.

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή