Δήμαρχος Ραφήνας: Περιφερειακή σύμβουλος πλαστογράφησε έγγραφο

Καταγγελία καταπέλτης από τον Δήμαρχο Ραφήνας, Βαγγέλη Μπουρνού, ο οποίος σε εμφάνισή του σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, κατηγόρησε την περιφερειακή σύμβουλο πολιτικής προστασίας  ότι πλαστογράφησε έγγραφο προκειμένου να του επιρρίψει ευθύνες για τη μη εκκένωση της περιοχής δημιουργώντας μια εκατόμβη νεκρών μετά τη φωτιά στο Μάτι.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Ραφήνας, η περιφερειακή σύμβουλος λέει ότι συγκλήθηκε σύσκεψη με τη συμμετοχή αστυνομικών, πυροσβεστών στελεχών της περιφέρειας, στην οποία συμμετείχε και ο ίδιος.

Εν συνεχεία, συντάχθηκε έγγραφο όπου αναφέρεται ότι του δόθηκε προφορική εντολή εκκένωσης.

Το έγγραφο αυτό είναι πλαστό, λέει ο κ. Μπουρνούς, καθώς ούτε ο ίδιος ποτέ συμμετείχε σε τέτοια σύσκεψη, ούτε και του δόθηκε ποτέ εντολή εκκένωσης!

«Εγώ δεν έχω λάβει ούτε μέσω ασυρμάτου, ούτε μέσω τηλεφώνου, ούτε μέσω sms κανένα σήμα για εκκένωση», λέει ο Δήμαρχος Ραφήνας, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι δεν πλησίασε κάν αυτούς τους ανθρώπους.

 «Προσπαθούν να μεταθέσουν ευθύνες αυτοί που τις έχουν για να πάνε σε ανθρώπους της πρώτης γραμμής», είπε ο κ. Μπουρνούς και συνέχισε λέγοντας «Αυτοί που φταίνε ήταν εκείνοι που ήταν ανεπαρκείς. Δεν μας δόθηκε καμία σύσταση εκκένωσης. Και να μας δινόταν, δεν ήμαστε αρμόδιοι όταν φεύγει η φωτιά από ένα Δήμο»

Σύμφωνα με την εκπομπή η περιφερειακή σύμβουλος ανέφερε ότι όλα όσα λέει ο Δήμαρχος δεν ισχύουν και επικαλείται ως μάρτυρες τους ίδιους ανθρώπους που επικαλείται και εκείνος, αλλά και τον δήμαρχο Μαραθώνα;, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι υπήρξε συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου.

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή