Άνοδος ΜΕΣΜΑ στη Β΄ΕΣΚΑ μετά από 22 ολόκληρα χρόνια

Ο σύλλογος ΜΕΣΜΑ αποτελεί τη μεγαλύτερη αθλητική οικογένεια του Μαραθώνα και μιας από τις μεγαλύτερες στην Ανατολική Αττική.

Ένας σύλλογος που έχει γράψει τη δική του ιστορία στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής και μετά από 22 ολόκληρα χρόνια τη ξαναγράφει. Η ιστορία και οι επιτυχίες του Συλλόγου καθώς και τα νέα, πολύ σταθερά και ελπιδοφόρα βήματα που γίνονται τα τελευταία 5 χρόνια, αποτελούν αναμφίβολα τρανή απόδειξη της σκληρής δουλειάς που γίνεται από τα μέλη της. Σημαντικές παρεμβάσεις εξυγίανσης και ανάπτυξης πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία 3 χρόνια, που αιτιολογούν με σαφήνεια την 2η άνοδο κατηγορίας στα χρονικά του συλλόγου αυτή τη φορά στη Β’ κατηγορία για την ανδρική ομάδα μπάσκετ, καθώς και τη μεγάλη ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής σε Μπάσκετ, Βόλεϊ, Ρυθμική και Παραδοσιακούς χορούς. Η καταπληκτική πορεία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ στη Γ’ κατηγορία, αλλά κυρίως η άνοδος της στην Β’ κατηγορία μετά από 22 χρόνια αναδεικνύουν την προοπτική που δημιουργείται για το μέλλον. Για πρώτη φορά η ανδρική ομάδα μπάσκετ θα παίζει σε ιστορικά γήπεδα της Αθήνας και αναμένουμε άλλη μια χρονιά με γεμάτο γήπεδο και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Rate this item
(1 Vote)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή