Νέα Μάκρη: Ακόμη ένας τραυματισμός παιδιού στο λιμάνι - Ένα θαύμα το γλίτωσε

Ακόμη ένα περιστατικό με τραυματισμό παιδιού που από θαύμα όπως ενημερώνουν οι γονείς δεν εξελίχθηκε σε μοιραίο. 

Σάββατο βράδυ η ώρα 23:00 και δυο νεαροί 16 ετών έχουν δώσει το ραντεβού τους με την παρέα τους για τη βραδινή τους έξοδο. Σημείο συνάντησης το λιμάνι της Νέας Μάκρης.

Οι δυο νέοι έφτασαν στο σημείο και περιμένοντας την υπόλοιπη παρέα θεώρησαν ασφαλές να ακουμπήσουν το προστατευτικό κάγκελο. Το κάγκελο υποχώρησε καθώς ήταν σε κάκιστη κατάσταση, με αποτέλεσμα ο 16χρονος να μπλεχτεί στο κάγκελο το οποίο ωστόσο υποχωρούσε μέσα στο νερό. Οι φίλοι του έδρασαν άμεσα και κατάφεραν να τον βγάλουν από την θάλασσα.Ο άτυχος νέος γλίτωσε την τελευταία στιγμή μόνο με μερικούς μικρούς τραυματισμούς αλλά έχοντας υποστεί μεγάλο σοκ. 

Οι ψαράδες στο λιμάνι που έβγαλαν το κάγκελο την επόμενη ημέρα το πρωί ανέφεραν οτι έχουν ενημερώσει το Δήμο πολλάκις για την συγκεκριμένη κατάσταση χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει καμία ανταπόκριση. 

Η εφημερίδα ΖΩ παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα ενημερώνει για ο,τι σημαντικό σχετικά με την υπόθεση. 

Ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά και ταχεία ανάρρωση στο παιδί και τους γονείς. Εν έτη 2018 δε νοείται τα παιδιά του Δήμου να κινδυνεύουν ακόμη κι από τα αυτονόητα! Παρακαλούμε κύριοι ιθύνοντες σεβαστείτε τις ψήφους που λάβατε και μαζί με τις αρμόδιες υπηρεσίες πράξτε έστω και τώρα τα δέοντα. 

Rate this item
(1 Vote)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή