ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Αναβλήθηκε ο χθεσινός «απολογισμός» της δημοτικής αρχής του Μαραθώνα καθώς προκλητικά δεν παρουσιάστηκαν στη συνεδρίαση ούτε ο Δήμαρχος αλλά ούτε και οι δημοτικοί του σύμβουλοι με εξαίρεση τους Π. Αλεξανδρή, Αν. Παππά και Λ. Ρίζου (και φυσικά του προέδρου του ΔΣ Αιμ. Ρεΐσογλου).

Από τους υπολοίπους παρόντες είμασταν οι σύμβουλοι της Δύναμης Πολιτών Β. Δελαγραμμάτικας και Αλ. Αστρινάκης , και από τους υπόλοιπους οι Στ. Τσίρκας, Μ. Γεωργάτος, Κ. Λάσκος, Μ. Μυλωνά και Α. Σώμογλου. Έτσι αφού περιμέναμε χωρίς αποτέλεσμα από τις 5.30 μέχρι τις 6.01 ο Πρόεδρος ανέβαλε τη συνεδρίαση λόγω μη απαρτίας.

Οργανωμένα η Δημοτική Αρχή ολοκλήρωσε την Αντιδημοκρατική της συμπεριφορά απαξίωνοντας ακόμη ένα κορυφαίο θεσμό την παρουσίαση - απολογισμό στο Δημοτικό Συμβούλιο και τους πολίτες των πεπραγμένων της το 2017. Το έγκλημα ήταν προμελετημένο γιατί πέρα από την συντονισμένη απουσία (των ίδιων σχεδόν συμβούλων που απουσιάσαν και από το ΔΣ που είχαν συγκαλέσει 12 συνάδελφοί τους το Μάιο για το ΧΥΤΑ/ΧΥΤΥ) απουσίαζε και ο Δήμαρχος αλλά ούτε είχαν στηθεί οι γνωστές κάμερες. Ο απολογισμός δεν αποτελεί απλά τυπική υποχρέωση αλλά κορυφαία συνεδρίαση όπου παρουσιάζεται στους πολίτες το έργο της Δημοτικής Αρχής για να ακούσει τις παρατηρήσεις τους, τις προτάσεις τους και την κριτική τους.

Απαραίτητα στοιχεία δημοκρατίας και προϋποθέσεις βελτίωσης του Δήμου.

Από το Συντονιστικό της Δύναμης Πολιτών

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή