"Η Ποιότητα ζωής των Δημοτών ενδιαφέρει καθόλου τον Δήμαρχο Μαραθώνα;"

Πρώτη φορά για το έτος 2018 (;) συνεδρίασε εχθές Τρίτη 19 Ιουνίου η Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Μαραθώνα για το στρατηγικό επιχειρησιακό πρόγραμμα του Δήμου. Παρόντες ήταν τα 5 από τα 60 μέλη (;;;) και λόγω προηγούμενης αναβολής λόγω μη απαρτίας (παρουσία 3 μελών από τα 60) εχθές και εκ του νόμου η συνεδρίαση θα γινόταν κανονικά ακόμη και με ένα άτομο.

Ούτε λόγος για την παρουσία του Δημάρχου μας κ. Ψηνάκη που βάσει νόμου είναι ο Πρόεδρος της επιτροπής και δυστυχώς Απών.

Φαίνεται οτι παρόλο που το σχέδιο έχει ψηφιστεί από τις 17 Απριλίου από το Δημοτικό Συμβούλιο η επιτροπή συγκλήθηκε μόνο για τυπικούς λόγους καθώς επιβάλλεται από τη νομοθεσία όπως δήλωσαν μέλη της επιτροπής. Πολλοί αναρωτιούνται αν η ποιότητα ζωής των δημοτών ενδιαφέρει καθόλου τον Δήμαρχο και τα απόντα μέλη εν τέλει, αφού όπως αναφέρουν μέλη της επιτροπής  "ακαταστασία, αδιαφορία και αμέλεια" είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν καλύτερα αυτή την κατάσταση.

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή