Ένας αγώνας μπάσκετ γεμάτος ευαισθησία και πολλά καλάθια από τον Αστέρα Νέας Μάκρης - Μαραθώνα [photo]

Ο Αστέρας Νέας Μάκρης - Μαραθώνα για να τιμήσει τη μνήμη του ήρωα αεροπόρου Γιώργου Μπαλταδώρου διοργάνωσε έναν ξεχωριστό Αγώνα Μπάσκετ.

Στον αγώνα μια ομάδα επίλεκτων Διεθνών καλαθοσφαιριστών ήρθε αντιμέτωπη με ομάδα επίλεκτων εθελοντών καλαθοσφαιριστών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Η Εφημερίδα ΖΩ ήταν εκεί και συζήτησε με τους διεθνής για την εμπειρία αυτού του αγώνα καθώς και τον σκοπό του:

Μιχάλης Κυρίτσης (προπονητής)

Ήταν μια πολύ επιτυχημένη διοργάνωση. Ο Σύλλογος των Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών χαίρεται να βρίσκεται και να βοηθάει σε τέτοιες εκδηλώσεις που είναι για σοβαρούς σκοπούς. Αυτοί οι πιλότοι είναι ήρωες , τα παιδιά μας, που μας προστατεύουν και ριψοκινδυνεύουν τη ζωή τους. Ευχαριστούμε πολύ τον Αστέρα για την πρόσκληση. Νομίζω ότι όλοι όσοι παρευρέθησαν ευχαριστήθηκαν αυτόν τον αγώνα.

Τσαρτσαρής Κωνσταντίνος

Μια πολύ σημαντική διοργάνωση για έναν ιερό σκοπό. Εμείς αυτό που ήρθαμε να κάνουμε εδώ είναι αυτό που ξέρουμε καλά να κάνουμε να παίζουμε μπάσκετ, να δώσουμε λίγη χαρά αλλά και να εξυπηρετήσουμε έναν κοινωφελή σκοπό ο οποίος θα δώσει ελπίδα στην οικογένεια αυτού του ανθρώπου που έδωσε τόσα πολλά για την πατρίδα μας.

 

Καταρτζής Τάσος

Το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να βρισκόμαστε εδώ αυτή τη στιγμή σε αυτό τον αγών. Ο άνθρωπος είναι κατά την γνώμη μου η αιτία που εμείς όλοι περνάμε μια καλύτερη ζωή. Δύναμη στην οικογένειά του για τον υπόλοιπο καιρό που ακολουθεί. Εμείς δηλώνουμε παρόν σε οποιαδήποτε τέτοια κατάσταση μπορούμε να βοηθήσουμε.

Γιώργος Αγιασωτέλης

Είμαστε όλοι εμείς οι παλιοί αθλητές υποχρεωμένοι ηθικά να συνεισφέρουμε όσο μπορούμε σε τέτοιου είδους διοργανώσεις και θέλω να πιστεύω ότι συμβάλλουμε όλοι μας, ο καθένας με τον τρόπο του, σε αυτό τον ιερό σκοπό. Όσο έχουμε τη δύναμη και όσο κρατάνε τα πόδια μας, όπου μας καλούν είμαστε πρόθυμοι με χαρά να παρευρεθούμε τιμώντας με τον τρόπο μας τις οικογένειες των ανθρώπων που τίμησαν με την σειρά τους την πατρίδα μας . Δεν χωράνε πολλά λόγια σε αυτό. Είναι τιμή μας να συνεισφέρουμε σε τέτοιους ήρωες και στις οικογένειές τους.

Γιαννης Μητρόπουλος πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα μπάσκετ, υπεύθυνος προτύπων ακαδημιών μπάσκετ του Αστέρα:

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους διεθνής αθλητές και τους φίλους μου εκπροσώπους από την αεροπορία, την αστυνομία, την πυροσβεστική, το λιμενικό και τις ειδικές δυνάμεις που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Αστέρα και μας τίμησαν με την παρουσία τους σε μια τόσο σημαντική και ιδιαίτερη διοργάνωση με έναν ξεχωριστό σκοπό. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο μου Κώστα Τσαρτσαρή ο οποίος μετά την παρουσία του στην πρωτοχρονιάτικη πίτα του Αστέρα και παρά το πρόβλημα τραυματισμού που είχε ήρθε και σε αυτή τη διοργάνωση του Αστέρα δίνοντας και πάλι το παρόν. Μικροί και μεγάλοι είχαν την χαρά και την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να πάρουν πολλά αυτόγραφα από τους διεθνείς καλαθοσφαιριστές.

 

Θεμιστοκλής Μητρόπουλος Πρόεδρος Αστέρα:

Από την πρώτη μέρα λειτουργίας του ο ΑΣΤΕΡΑΣ έχει σαν στόχο όχι μόνο τις διακρίσεις στον αγωνιστικό τομέα αλλά και την παρουσία του σε όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις. Η αμέριστη εθελοντική προσφορά των μελών του Δ.Σ και των γονέων- φίλων του συλλόγου σε όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις, σε αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα έχει αναγνωριστεί από όλους και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Μέσα από αυτές τις δράσεις οι αθλητές και οι αθλήτριες του Αστέρα διαμορφώνουν τον χαρακτήρα τους και γίνονται όχι μόνο καλύτεροι αθλητές αλλά και καλύτεροι άνθρωποι.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΛΜΠΟΥΜ

Δείτε όλο το άλμπουμ από τα στιγμιότυπα του αγώνα αλλά και τους αθλητές πατώντας εδώ 

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή