ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ & Φορέας Διαχείρισης διοργανώνουν καθαρισμό της παραλίας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών το ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ σε συνεργασία με τον Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Σχινιά - Μαραθώνα, Υμηττού και Νοτιοανατολικής  Αττικής διοργανώνουν την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 και ώρα 10.00πμ, καθαρισμό της παραλίας και του παράκτιου πευκοδάσους.

Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιείται σε συνέχεια της περιβαλλοντικής ενημέρωσης των μελών μας από τον Φορέα Διαχείρισης στις 18/05/2018 με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Βιοποικιλότητας. Ο καθαρισμός της παραλίας  εντάσσεται σε μια σειρά εκδηλώσεων του ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ με κεντρικό σύνθημα ΣΤΑΣΟΥ ΠΛΑΙ ΜΟΥ. Σε αυτή τη δράση στεκόμαστε δίπλα στο περιβάλλον και φροντίζουμε τον ανεκτίμητο θησαυρό ζωής που μας προσφέρει με στόχο  να δώσουμε ένα μήνυμα σεβασμού και φροντίδας στους επισκέπτες της παραλίας και του πευκοδάσους. Μια δράση για το περιβάλλον είναι μια δράση ζωής που απαιτεί τη συνεργασία, τη στήριξη και την εμπιστοσύνη.

Η Εναλλακτική Κοινότητα Παρέμβαση έχει μακρόχρονη παρουσία σε οικολογικές και κοινωνικές παρεμβάσεις σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και την τοπική κοινωνία ενισχύοντας την ευαισθητοποίηση και την ενεργή συμμετοχή σε δράσεις που αφορούν το κοινωνικό σύνολο. Το πρόγραμμα απαριθμεί σειρά  απελευθερώσεων άγριων ζώων και  πουλιών,  δενδροφυτεύσεις σε καμένες περιοχές, καθαρισμούς παραλιών, δράσεις ανακύκλωσης αλλά και φροντίδα προαύλιων χώρων σχολείων και παιδικών χαρών.

Το ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ανήκει στο Πανελλαδικό δίκτυο υπηρεσιών του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ), του μεγαλύτερου οργανισμού για την απεξάρτηση από τα ναρκωτικά και την κοινωνική επανένταξη στην Ελλάδα. Από το 1989 προσφέρει στους χρήστες ναρκωτικών ουσιών μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή μέσα από ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την αντιμετώπιση της εξάρτησης και των προβλημάτων που τη συνοδεύουν. Οι υπηρεσίες του προγράμματος είναι δωρεάν και χωρίς λίστες αναμονής και στοχεύουν στην πλήρη και οριστική αποχή από τις ουσίες και την παραβατικότητα και στην ισότιμη επανένταξη του ατόμου στην κοινωνία.

 

ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Βαλτετσίου 37, 106 81 Αθήνα

Τ 210 3300779, 210 3300751

www.kethea-paremvasi.gr / info@kethea-paremvasi.gr

 

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή