Πολιτική Συγκέντρωση του Νίκου Σοφιανού στο Μάτι

Στο Μάτι της Ανατολικής Αττικής βρέθηκε την Δευτέρα το βράδυ ο Νίκος Σοφιανός ο οποίος είναι Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. 

Ο ίδιος ανήκει στην τάξη των επιχειρηματιών και δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού (Ξενοδοχείο ΛΗΤΩ Ύδρας), των δομικών υλικών (Παρκέτα ΣΟΦΙΑΝΟΣ), των ακινήτων (Nasia Real Estate Development Romania) και της εξυπηρέτησης αυτοκινήτων (Parking Ζαλοκώστα). Αποφοίτησε από το London School of Economics and Political Science - LSE (M.Sc. European Studies), το Deree College (B.Sc. Marketing Management), το Ελληνικό Ωδείο (δίπλωμα Βιολοντσέλο) και το λύκειο του Κολλεγίου Αθηνών. Εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στην Πολεμική Αεροπορία. Ασχολείται με τα κοινά από τα μαθητικά του χρόνια και, μεταξύ άλλων, έχει εκλεγεί Αντιπρόεδρος της μαθητικής κοινότητας του Κολλεγίου Αθηνών, Αντιπρόεδρος της φοιτητικής ένωσης του Deree College, Αντιπρόεδρος των ξένων επενδυτών Ρουμανίας, μέλος του ΔΣ του Διεθνούς Επιμελητηρίου (πρώτος σε ψήφους), μέλος του ΔΣ του ΕΒΕΑ (πρώτος σε ψήφους στις εκλογές του Δεκεμβρίου 2017) και μέλος της Διοικητικής Επιτροπής του ΕΒΕΑ (Οικονομικός Επόπτης 2006-2011 και Γενικός Γραμματέας 2011-2017). Έχει εμπειρία στη δημόσια διοίκηση έχοντας θητεύσει στα Διοικητικά Συμβούλια του ΕΟΠΥΥ, του Invest in Greece και της Διώρυγας Κορίνθου. Ασχολείται με τον εθελοντισμό και το 2016 εξελέγη Πρόεδρος του Ελληνικού Συλλόγου Αποφοίτων του London School of Economics (LSE) και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. Είναι πατέρας 3 παιδιών.

Αναλυτικά η ομιλία του: 

 

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή