Στέργιος Τσίρκας προς Δασαρχείο σχετικά με την κατασκευή του έργου ΟΕΔΑ Γραμματικού

ΕΠΙΣΤΟΛΗ 

Απο : Στέργιο Τσίρκα (Επικεφαλής Ενωμένης Πολιτείας),          Μαραθώνας   31-5-2018   

ΠΡΟΣ: ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ , 

κοιν ΙΩΑΝΝΗ  ΖΙΑΖΙΑΡΗ, 

κοιν : Διεύθυνση Δασών Αττικής ,

κοιν Καλπαξίδη Αναστάσιο   

 

Κύριε Δασάρχα,

Πρόσφατα ενημερωθήκαμε για τις κινήσεις που έγιναν από βουλευτές του ΚΚΕ σχετικά με την κατασκευή του έργου ΟΕΔΑ Γραμματικού στη θέση ΜΑΥΡΟ ΒΟΥΝΟ.

 Συγκεκριμένα:

 α) Με την με αριθμό 1714/29-5-2018,  Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Αττικής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ. Ιωάννη Γκιόκα προς τον Υπουργό Εσωτερικών, με θέμα: « Όχι στον πανάκριβο ΧΥΤΑ Γραμματικού, καταστροφικό για την υγεία και το περιβάλλον » .

 β) Ερώτηση  του Ευρωβουλευτή του ΚΚΕ  κ. Κώστα Παπαδάκη στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή .

 Kαι στις δύο ερωτήσεις γίνεται αναφορά για την….. αποψίλωση δασικών εκτάσεων, πάνω από 100 στρεμμάτων στην κατασκευή του έργου ΟΕΔΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ στην θέση ΜΑΥΡΟ ΒΟΥΝΟ……..

 Παράλληλα είχαμε και έχουμε πολλές καταγγελίες συμπολιτών μας, ότι στις οδικές αρτηρίες που κατασκευάζονται στο  προαναφερόμενο έργο ( βόρεια & νότια όδευση ) έχουν παραβιαστεί σε πολλά σημεία οι αρχικές αποφάσεις έγκρισης της Διεύθυνσής σας, με αποτέλεσμα να καταστραφούν δασικές και χαρακτηρισμένες αναδασωτέες εκτάσεις.

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε εάν ισχύουν οι καταγγελίες από τους βουλευτές και τους κατοίκους και ποιες ενέργειες έχουν γίνει ή θα γίνουν από την υπηρεσία σας για τα καταγγελλόμενα.

 

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΣΙΡΚΑΣ

Επικεφαλής  Ενωμένης Πολιτείας 

Δημοτικής παράταξης Δήμου Μαραθώνος  

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή