Εντυπωσιακά εγκαίνια της πίστας skateboard στη Ραφήνα

Με εντυπωσιακό διαγωνισμό best trick στην οποία συμμετείχαν αθλητές όλων των ηλικιών, εγκαινιάστηκε και επισήμως η πίστα skateboard και bmx ποδηλάτων στην οδό Χρήστου Μάντικα στη Ραφήνα το απόγευμα του Σαββάτου 26 Μαΐου 2018, ενός αθλήματος που από το 2020 θα ανήκει στο φάσμα των Ολυμπιακών Αθλημάτων.

Το καλωσόρισμα έγινε από τον πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου (ΔΟΠΑΠ) κ. Σπύρο Λουκάτο, ενώ στη συνέχεια σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, ο οποίος τόνισε πως προέχει η ασφάλεια όλων όσων χρησιμοποιούν την πίστα και πως θα πρέπει να τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας.

Προανήγγειλε ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα έχουν ολοκληρωθεί και άλλες παρεμβάσεις στον χώρο όπως η τοποθέτηση βρύσης και καλλωπισμός του περιβάλλοντος χώρου. Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο Γενικός Γραμματέας και τέως δήμαρχος του δήμου Βασίλης Πιστικίδης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κωνσταντίνος Μώρος και ο γραμματέας του Δ.Σ Μάκης Βουδούρης (οι οποίοι παρέστησαν και ως γιατροί της εκδήλωσης), καθώς και οι αντιδήμαρχοι Δήμητρα Τσεβά και Παναγιώτης Καλφαντής, ο διευθυντής του ΔΟΠΑΠ Βασίλης Σπαντούρος και ο πρώην πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Παύλος Μπατάλης.

Οι αθλητές από 10 έως 50 ετών (αυτό ήταν το ηλικιακό φάσμα) άφησαν άφωνους όλους όσοι πήγαν να παρακολουθήσουν τους αγώνες επίδειξης.

Μετά το τέλος των επιδείξεων και του διαγωνισμού ακολούθησε ροκ συναυλία με τους Konstantinos Tourlis & Friends, ενώ οι χορηγοί της εκδήλωσης, η Etnies και το Lineup, ήταν εκείνοι που πρόσφεραν τα δώρα στους νικητές του διαγωνισμού. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη πίστα skate και bmx είναι η μοναδική πιστοποιημένη στην Ανατολική Αττική και αποτελεί πόλο έλξης για όλους τους fan του αθλήματος από τις τριγύρω περιοχές, όπου συναντήσαμε ανθρώπους από Σπάτα, Μαραθώνα ακόμα και Παλλήνη. Αποτελεί άλλη μια επιτυχία της δημοτικής αρχής του Βαγγέλη Μπουρνούς που "πιάνει" τον παλμό των αναζητήσεων της νέας γενιάς και κάνει πράξη το όνειρο μικρών και μεγάλων.

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή