Επανεκτυπώνεται αναβαθμισμένος ο "Τουριστικός Χάρτης Ραφήνας-Πικερμίου"

Και φέτος η Ραφήνα και το Πικέρμι θα έχουν τον Τουριστικό τους Χάρτη, αφού ο Δημοτικός Σύμβουλος Ανδρέας Βασιλόπουλος και η ομάδα του είναι έτοιμοι για την επανέκδοση. Οι επαγγελματίες της περιοχής, για τους οποίους η τουριστική περίοδος αποτελεί μία οικονομική ανάσα, μπορούν να προβληθούν στον χάρτη χωρίς καμία χρέωση.

 

Όπως δήλωσε ο κ Βασιλόπουλος:

 

«Είναι σημαντικό ότι δίνουμε στην περιοχή, για δεύτερη συνεχή χρονιά, έναν όμορφο, δίγλωσσο, λειτουργικό τουριστικό χάρτη. Έναν χάρτη με πληροφορίες αντί για διαφημίσεις. Όπως το 2015 και το 2016 και το 2017, έτσι και φέτος τυπώνουμε 15.000 χάρτες που θα διανείμουμε δωρεάν, καλύπτοντας μία βασική ανάγκη για χιλιάδες ανθρώπους που κατοικούν στον δήμο μας ή θα περάσουν και φέτος από την περιοχή μας.

 

Στόχος μας είναι να δείξουμε ότι είμαστε πολλά περισσότερα από ένα λιμάνι!. Στόχος μας είναι να μετατρέψουμε ένα ποσοστό από τους περίπου 2 εκατ. διερχόμενους σε τουρίστες. Ο χάρτης εντάσσεται σε ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο δράσεων, που έχουμε  σχεδιάσει και υλοποιούμε, όπως είναι ο Επαγγελματικός Οδηγός https://rafinapikermiguide.gr, ώστε να δημιουργήσουμε συνθήκες ανάπτυξης για την τοπική αγορά και την περιοχή μας γενικότερα.»

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή