Αδάμ Μεγαγιάννης: "Νιώθω την ανάγκη να ζητήσω δημόσια συγνώμη"

Φίλες και φίλοι.Με την επιστολή μου αυτή νοιώθω την ανάγκη να απολογηθώ και να ζητήσω δημόσια συγνώμη για την αναστάτωση που δημιουργήθηκε την παραμονή του εορτασμού των πολιούχων της πόλης μας Αγ.Κωνσταντίνου και Ελένης.

                                                                                                                                                   

Κατά την διάρκεια λοιπόν  της λειτουργίας και λίγο πριν την προγραμματισμένη περιφορά της εικόνας στην πόλη μας , με μεγάλη μου έκπληξη άκουσα από άμβωνος τον ιερέα της πόλης μας να ανακοινώνει την ματαίωση της  περιφοράς της   εικόνας μετά από αίτημα δικό μου αλλά και της αστυνομίας  ,ανακοίνωση η οποία ήταν ψευδής  και ανυπόστατη.                                                                                                            

Η αντίδραση η δική μου αλλά και των υπολοίπων δημοτικών συμβούλων που παρευρίσκονταν  ήταν άμεση άλλα μάταιη διότι η απόφαση των ιερέων ήταν αμετάκλητη παρά της αλλεπάλληλες προσπάθειες μου να τους μεταπείσω όταν από νωρίς μου ανακοίνωσαν ότι η επιθυμία του Μητροπολίτη ήταν να μην γίνει η περιφορά λόγω αστάθειας του καιρού.                                                                                                                                             

Το αποτέλεσμα βέβαια ήταν να ματαιωθεί η περιφορά αλλά  και οι εκδηλώσεις που είχαμε οργανώσει με την συμμετοχή του Επιμορφωτικού συλλόγου Νέας Μάκρης   και της Παναθηναϊκής  οργάνωσης γυναικών στην πλατεία, απογοητεύοντας παράλληλα και τους συμπολίτες μας που περίμεναν να απολαύσουν τις εκδηλώσεις μετά από χρόνια απραξίας .

Η συγνώμη ίσως να μην φτάνει για να δικαιολογήσει την εξέλιξη αυτή αλλά η δημόσια απολογία μου για την αναβολή των εορταστικών εκδηλώσεων είναι επιβεβλημένη και  ηθικά υποχρεωτική  απέναντι στους δημότες μας .

Ευχαριστώ για την κατανόηση.

 

Μεγαγιάννης  Χ. Αδαμ                                                                                                                                    

Πρόεδρος συμβουλίου δημοτικής κοινότητας Νέας Μάκρης

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή