Την πρώτη Νομαρχιακή Συνέλευση του Κινήματος Αλλαγής στην Ανατολική Αττική πραγματοποιεί σήμερα στο Δημαρχείο Κορωπίου

Το Κίνημα Αλλαγής μετά τη συγκρότηση των κεντρικών οργάνων και των τομέων πολιτικής, προχωρά σε συγκρότηση των δυνάμεών του κατά νομό σε όλη την Ελλάδα.

Σε αυτό το πλαίσιο συγκροτήθηκε στις 15-5-2018 στην Ανατολική Αττική μετά από διαβούλευση και εκλογική διαδικασία μεταξύ των μελών της η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής. Στο αξίωμα του Γραμματέα εξελέγη ομόφωνα ο Αθανάσιος Αλμπάνης.

Στο αξίωμα του αναπληρωτή Γραμματέα εξελέγη ο Νικόλαος Κούτρας. Τις θεματικές ενότητες ανέλαβαν: Επικοινωνίας: Παναγιώτης Γιάνναρος Οικονομικού: Ευάγγελος Γαβριελάτος. Οργανωτικού: Ευθύμιος Παπανικολάου, Θανάσης Δημητράκης, Ανδρέας Γιάνναρος. Αυτοδιοίκησης: Αλέξιος Καπόπουλος, Παναγιώτης Καλδής, Θανάσης Δημητράκης. Εργαζομένων: Νίκος Κούτρας. Αγροτικού: Χρήστος δραγώτης. ΕΒΕ-Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων: Χρήστος Μπρίτσας. Τουρισμού: Χρήστος Μπρίτσας. Υγείας: Νίκος Νίκος Κανελλόπουλος. Κοινωνικών Κινημάτων και Ισότητας: Αργυρώ Πρίντεζη. Παιδείας: Αρετή Τελωνιάτη. Πολιτισμού και Αθλητισμού: Νίκος Κανελλόπουλος, Ευθύμιος Παπανικολάου. Περιβάλλοντος: Χρήστος Μπρίτσας.

Σημειώνεται ότι για όλες τις παραπάνω θέσεις η εκλογή ήταν ομόφωνη. Η διαδικασια διεξηχθη υπο τη εποπτεια του υπευθυνου απο τον Τομεα Οργανωτικου Αθανασιο Κατερινοπουλο. Η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής στην Ανατολική Αττική αναλαμβάνει δράση προκειμένου να συσπειρώσει τις προοδευτικές δυνάμεις της περιοχής και να ασχοληθεί με τα σοβαρά προβλήματα που χρονίζουν, κάνοντας ανοιχτό διάλογο με την τοπική κοινωνία.

Στοχεύει να δώσει και να διαδώσει το πολιτικό στίγμα του Κινήματος με διαφάνεια και ανοιχτές πόρτες για όλους. Το Κίνημα Αλλαγής εξάλλου είναι η μόνη πολιτική δύναμη που εφαρμόζει στην πράξη την ευρύτερη κοινωνική συμμαχία. Στο πλαίσιο αυτό έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 22-5-2018 και ώρα 19.30 στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κορωπίου την πρώτη Νομαρχιακή Συνέλευση του Κινήματος η οποία απευθύνεται όχι μόνο στα μέλη αλλά και σε κάθε πολίτη που αγωνιά για το μέλλον του τόπου μας.

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή