Νεολαία Μαραθώνα: "Πρέπει να προστατεύουμε το οικοσύστημα και όχι το σύστημα κύριε Δήμαρχε"

Απο: Μαθητές Δήμου Μαραθώνα
Προς: Δήμαρχο και Δημοτικό συμβούλιο

Για άλλη μια φορά λοιπόν αναγκαζόμαστε να σας γράφουμε για τα αυτονόητα . Πάει λοιπόν καιρός από την ημέρα που γυρίσατε από τις Βρυξέλλες. Η απόφαση ήρθε - ΝΕΝΙΚΉΚΑΜΕΝ- φράσις ιστορική, χρόνου παρακείμενου ( έχουμε νικήσει). Έχουμε νικήσει τελικά; Καθώς όπως φαίνεται η ηλεκτροδότηση του έργου προχώρα κανονικά. Είχατε πει πως "Αν στις Βρυξέλλες δεν καταφέρω να το σταματήσω τότε σας θέλω μαζί μου να στήσουμε οδοφράγματα ". 

Εμείς περιμένουμε το κάλεσμα σας πριν να είναι αργά. Πρέπει να προστατεύουμε το οικοσύστημα και όχι το σύστημα κύριε δήμαρχε. Και αν θέλετε να μετράτε ως άνθρωπος κι εσείς κι όλοι μας, είναι υποχρέωση του ανθρώπου να διαφυλάττει τα δικαιώματα του και να προστατεύει τα δικαιώματα της φύσης. Όχι επειδή αυτή δεν έχει φωνή, αλλά αυτή επιτίθεται χωρίς φραγμούς και οίκτο κατασπαράζοντας τα πάντα στο διάβα της εκδήλωσης της προσέξτε μην είστε κι εσείς θύμα της .

Με βαθύτατη εκτίμηση η νεολαία Μαραθώνα

Αρθρογράφος: Γιώργος Μπαρδης

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή