Ο ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (Α΄ΕΠΣΑΝΑ)

Ο ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ  ιδρύθηκε το 1965 από μια ομάδα κατοίκων του οικισμού Αγίας Μαρίνας Νέας Μάκρης, μέχρι δε  το 1983 ο σύλλογος αγωνίζονταν μόνο σε φιλικούς αγώνες και δεν συμμετείχε σε επίσημα πρωταθλήματα.
Από το 1984 μετέχει ανελλιπώς στα πρωταθλήματα των ενώσεων Αττικής αρχικά στην ΕΠΣΑ και από το 2000 στην ΕΠΣΑΝΑ.

Κυριότερες επιτυχίες του συλλόγου είναι η άνοδος στην Α ΕΠΣΑΝΑ για πρώτη φορά στην ιστορία του το έτος 2016-2017 και η  παραμονή του φέτος. Επίσης  τις 2 τελευταίες χρονιές είχε εξαιρετική πορεία στο κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ φτάνοντας ως την φάση των 8 του κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ αποκλείοντας ιστορικές ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών.

Φέτος τα τμήματα των υποδομών μας διαπρέπουν έχοντας φτάσει οι έφηβοι και οι παμπαίδες  ήδη στους 8  της Ανατολικής Αττικής και συνεχίζουν ενώ οι παίδες στους 4  και συνεχίζουν για τον τελικό.
Στον σύλλογο αγωνίζονται ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες  (σε συνεργασία με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Νέας Μάκρης) και των γειτονικών δήμων. Σκοπός και στόχος του Δ.Σ. είναι η ανάδειξη ποδοσφαιριστών της περιοχής μας και η σταθεροποίηση του συλλόγου στην υψηλότερη κατηγορία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Αυτή τη χρονιά στην ανδρική ομάδα αγωνίζονται 10 αθλητές από την ακαδημία Ο ΘΗΣΕΑΣ έχει και το εφηβικό τμήμα 16-18 ετών το οποίο προπονεί ο ίδιος διπλωματούχος προπονητής μαζί με γυμναστή έτσι ώστε να έχει ο ίδιος άποψη για την σωστή μεταπήδησή των αθλητών αυτών στην ανδρική ομάδα.
Σκοπός του συλλόγου είναι να προάγει τον τοπικό αθλητισμό με τη συμμετοχή αθλητών από τις ακαδημίες του συλλόγου και προώθηση αθλητών σε μεγαλύτερους επαγγελματικούς συλλόγους.
 Η Διοίκηση προσπαθεί  να παρέχει  στους αθλητές  ότι καλύτερο και δυνατό μπορεί, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, έτσι ώστε και  το έργο της  να φανεί και οι γονείς να ωθούν τα παιδιά τους στον αθλητισμό. Στα τμήματα  υποδομών εκτός από το καθαρά αθλητικό και αγωνιστικό κομμάτι τα παιδιά διαπαιδαγωγούνται με τις αρχές της ευγενούς άμιλλας και του «ευ αγωνίζεσθαι». Θέλει  να δημιουργήσει   μια ομάδα που θα τιμά την περιοχή μας και θα μιλούν όλοι με τα καλύτερα λόγια για  τους αθλητές μας. Σίγουρα υπάρχουν ελλείψεις αλλά προσπαθούν με οποιοδήποτε τρόπο να τις καλύψουν αναζητώντας χορηγούς που έχουν την ίδια άποψη με αυτούς για τον αθλητισμό. Στην προσπάθεια του αυτή το Δ.Σ. πρέπει να έχει την συμπαράσταση όχι μόνο των γονιών των παιδιών που αγωνίζονται στην ομάδα αλλά και όλων των κατοίκων τόσο της Αγίας Μαρίνας –που είναι η έδρα της ομάδας- όσο και ολόκληρης της πόλης της Ν. Μάκρης.

Το Δ.Σ της ομάδας αποτελείται από τους.

 ΠΡΟΕΔΡΟΣ.                ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΤΑΣΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ        ΚΟΥΡΕΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ           ΤΣΕΛΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ                       ΤΡΙΜΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟΣ           ΤΣΕΛΙΟΣ ΙΩΣΗΦ

ΕΦΟΡΟΣ                       ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ

ΜΕΛΗ                           ΚΟΥΡΤΗ ΜΑΡΙΑ-  ΝΙΚΗΦΟΡΑΚΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ-ΔΑΓΚΛΗΣ  ΣΠΥΡΟΣ.

 

Πληροφορίες  για εγγραφές στα Τμήματα Υποδομών και σχετικά με την λειτουργία του Συλλόγου στο τηλ.6938147854  Τρίμης Κώστας..

 Να ευχηθούμε για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά καλή πορεία σε όλα τα Τμήματα του ΘΗΣΕΑ και να δώσουμε όλοι οι φίλαθλοι κάτοικοι της Ν. Μάκρης ένα χεράκι βοηθείας είτε οι επιχειρηματίες μέσω χορηγιών είτε όλοι οι υπόλοιποι με την παρουσία μας στο γήπεδο της Αγ. Μαρίνας.

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή