Με ασφαλιστικά μέτρα ετοιμάζει επίθεση κατά του ΧΥΤΑ ο Νίκος Χατζηγιάννης

Δελτίο Τύπου Νέας Εποχής Δ. Μαραθώνα

Την ώρα που ο Δήμος Μαραθώνος και ο Δήμαρχος Ηλίας Ψηνάκης αρκούνται στο να παρακολουθούν την ολοκλήρωση του έργου του ΧΥΤΑ Γραμματικού, επιμένοντας να διαδίδουν αναληθώς ότι θα παύσουν οι εργασίες του, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ κ. Νίκος Χατζηγιάννης ετοιμάζει την δική του αντεπίθεση κατά της Περιφέρειας της κας Δούρου.

Τις προσεχείς ημέρες ο κ. Νίκος Χατζηγιάννης πρόκειται να καταθέσει στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων, ζητώντας την απαγόρευση λειτουργίας της καρκινοχωματερής που ετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς να λειτουργήσει στο Γραμματικό η Περιφέρεια Αττικής.

Ο κ. Νίκος Χατζηγιάννης, Δικηγόρος στο επάγγελμα και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Μαραθώνος, μελετά εντατικά όλα τα έγγραφα και τις πρόσφατες εξελίξεις και ετοιμάζει την δική του αντεπίθεση, σε μία προσπάθεια να πείσει την ελληνική Δικαιοσύνη ότι η τυχόν λειτουργία του έργου στο Γραμματικό θα συνεπάγεται ολέθριες συνέπειες για το περιβάλλον και όλη την ευρύτερη περιοχή.

Με πίστη στο δίκαιο και την αλήθεια ο κ. Χατζηγιάννης και η Δημοτική Παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ κάνουν ό,τι θα έπρεπε από καιρό να είχε κάνει ο Δήμος Μαραθώνος. Στον δρόμο της δικαιοσύνης και στις αίθουσες των δικαστηρίων θα δώσουμε την μητέρα των μαχών για να αποτρέψουμε το περιβαλλοντικό αυτό έγκλημα στην πόλη μας.

Η εφημερίδα μας επικοινώνησε με τον Δικηγόρο και Δημοτικό Σύμβουλο Μαραθώνος κ. Νίκο Χατζηγιάννη ζητώντας περισσότερες λεπτομέρειες για τις κινήσεις που θα κάνει. Ο ίδιος μας δήλωσε :

            “Ως επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης, ως δημοτικός Σύμβουλος, ως κάτοικος και δημότης του Δήμου Μαραθώνος αλλά και ως δικηγόρος, έχω την ηθική υποχρέωση να εξαντλήσω κάθε δυνατότητα που παρέχει ο νόμος για την προστασία της πόλης που ζούμε και του περιβάλλοντος.

            Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Η ώρα της αλήθειας. Ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης θα διεκδικήσω το δίκαιο και την αποκατάσταση της νομιμότητας.  Γνωρίζω ότι απέναντι μου θα βρεθεί ένα ολόκληρο σύστημα το οποίο θα προσπαθήσει συντεταγμένα να υπερασπιστεί το περιβαλλοντικό έγκλημα που συντελείται στον τόπο μας. Γνωρίζω ότι η προσπάθεια δεν είναι εύκολη. Καμία μάχη όμως δεν χάνεται αν πρώτα δεν δοθεί. Εγώ δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός. Είμαι πρώτα κάτοικος του Δήμου Μαραθώνος, όπου ζω και εργάζομαι και μεγαλώνω τα παιδιά μου. Και θέλω αύριο να μπορώ να τα κοιτάω με ψηλά το κεφάλι και να ξέρουν ότι έγινε ό,τι μπορούσε να γίνει. Ότι το παλέψαμε. Ότι δεν εγκαταλείψαμε.

 Για μένα αυτή θα είναι η μητέρα των μαχών. Και από αυτήν θα προκύψουν και άλλες. Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε.

 Ο τόπος μας δοκιμάζεται.  Η ευθύνη είναι συλλογική. Τα ψέμματα τελείωσαν. Οι δικαιολογίες τελείωσαν. Ή τώρα ή ποτέ”.

 

 

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή