ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΥΤΑ

Την Δευτέρα 30/4/2018 συναντήθηκαν εκπρόσωποι – μέλη Συλλόγων του Δήμου Μαραθώνα και πολίτες με στόχο τη συσπείρωση όλων των δυνάμεων που είναι αντίθετες με τη λειτουργία του ΧΥΤΥ – ΟΕΔΑ Μαραθώνα.

Στην συνάντηση έγινε ενημέρωση για τις εξελίξεις της υπόθεσης, ανταλλάχθηκαν απόψεις, πληροφορίες και συμπεράσματα από τα οποία προκύπτουν τα εξής:

1.Η Περιφέρεια Αττικής συνεχίζει προκλητικά το εγκληματικό έργο του ΧΥΤΥ – ΟΕΔΑ Μαραθώνα, προχωρώντας μάλιστα και στην ηλεκτροδότησή του, παρά την απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Αναφορών ότι το θέμα παραμένει ανοιχτό προκειμένου να γίνει διαβούλευση με τους κατοίκους, να παρουσιαστούν νέες μελέτες και να γίνει ειδική μελέτη για τις επιπτώσεις του έργου στην περιοχή natura.

2.Ο Δήμος –ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - πρέπει υλοποιώντας την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, χωρίς ολιγωρίες, να σταματήσει το έργο ΜΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΤΡΟΠΟ, διότι έχει ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

3. Από την συνάντηση αναδείχθηκε επίσης η ανάγκη της δημιουργίας ενός συντονιστικού οργάνου που να αποτελείται από όσο το δυνατόν περισσότερους κοινωνικούς φορείς του Δήμου μας, του οποίου ο ρόλος θα είναι ο συντονισμός των δράσεων και ενεργειών, στην κατεύθυνση της πίεσης προς όλες τις κατευθύνσεις για την αποτροπή του εγκληματικού και παράνομου έργου.

Με το παραπάνω πλαίσιο καλούμε όλους τους συλλόγους να συμμετάσχουν με εκπροσώπους τους στο υπό διαμόρφωση συντονιστικό όργανο.

Αγαπητοί συμπολίτες έχουμε αποφασίσει να αγωνιστούμε δυναμικά για να υπερασπιστούμε τη ζωή και το μέλλον των παιδιών μας και σας καλούμε να συνεχίσουμε μαζί τον ΜΟΝΟ ΔΡΟΜΟ που θα φέρει τη νίκη, ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

 

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή