Νέες καταγγελίες για βοθρολύματα στο ρέμα Μαραθώνα

Έντονες οι καταγγελίες και διαμαρτυρίες των πολιτών για τα βοθρολύματα στον Δήμο Μαραθώνος. 

Στα γραφεία της Ενωμένης Πολιτείας έφτασαν αρκετές καταγγελίες με αποτέλεσμα ο επικεφαλής της παράταξης κ. Τσίρκας Στέργιος μαζί με την Δημοτική Σύμβουλο κ. Μυλωνά Ματίνα να σπεύσουν στο σημείο για να εξακριβώσουν τις διαμαρτυρίες. 

Τα ευρήματα ήταν απογοητευτικά καθώς πράγματι στο Ρέμα Μαραθώνα στο ύψος Μαραθώνος και Σουλίου ήταν γεμάτο λύματα και ακαθαρσίες. Δυστυχώς άλλη μια αρνητική εικόνα του Δήμου που αφορά κάθε υπεύθυνο και αρμόδιο φορέα ενόψει και της έναρξης της τουριστικής περιόδου. 

 Η Εφημερίδα ΖΩ επικοινώνησε με τον επικεφαλής της Ενωμένης Πολιτείας κ. Τσίρκα Στέργιο, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά "Θα απευθυνθούμε σε κάθε αρμόδια αρχή καθότι ο Δήμος δεν είναι ικανός να προστατεύει το περιβάλλον όπως έγινε και πέρσι με τα εκατοντάδες φορτηγά που έριχναν ανεξέλεγκτα σε λατομείο στο Λιμικό Κάτω Σουλίου Επαναλαμβανόμενα τέτοιου είδους φαινόμενα δείχνουν την αδιαφορία και την ανικανότητα της δημοτικής αρχής να προστατεύει τον τόπο."

 

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή