Η ανδρική ομάδα του ΜΕΣΜΑ συνεχίζει το όνειρο!!!

Πριν 8 μήνες η ανδρική ομάδα του ΜΕΣΜΑ έκανε τα πρώτα της βήματα στην Γ κατηγορία μετά από απουσία 5 ετών.

Ο στόχος που είχε τεθεί από την διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο ήταν μια καλή πορεία και η παραμονή στην κατηγορία.Τα παιδιά του Μαραθώνα ωστόσο είχαν θέσει ψηλά τον πήχη και μέσα από σκληρή δουλειά και αφοσίωση στο πλάνο του προπονητή, έκαναν την υπέρβαση και κατάφεραν να διεκδικήσουν μια δεύτερη συνεχόμενη άνοδο!

Η ομάδα του Μαραθώνα είναι η μοναδική ομάδα από τις τέσσερις που διεκδίκησαν την άνοδο χωρίς μεταγραφές και η μοναδική που στην αρχή της χρονιάς είχε σαν μοναδικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε ότι το 90% των παιχτών της ομάδας προέρχονται από τον Μαραθώνα και φανερώνει την διάθεση του συλλόγου να δώσει ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στις Ακαδημίες του συλλόγου.Άλλωστε ο εξοπλισμός και οι παροχές του ΜΕΣΜΑ σε όλα τα τμήματα υποδομών είναι από τις καλύτερες σε όλη την περιοχή του Μαραθώνα και μπορούν να συγκριθούν μόνο με ακαδημίες συλλόγων Α’ εθνικής!

Πριν όμως φτάσουν στους δυο αγώνες για τα μπαράζ πρέπει να κερδίσουν τα Εξάρχεια, την πρώτη ομάδα της βαθμολογίας σήμερα Παρασκευή 4/5/18 στις 21:30 μ.μ. μέσα στο σπίτι τους στο Αθλητικό Κέντρο Καβαρνού!

Η ομάδα του Μαραθώνα βαθιά ευαισθητοποιημένη θα φέρει σήμερα στις κερκίδες αυτού του σημαντικού αγώνα τα παιδιά του Λύρειου. Όπως και στο παρελθόν, έτσι και τώρα δείχνει έμπρακτα την αγάπη, την ευαισθησία της και την διάθεση να προσφέρει στα παιδιά με τον τρόπο που εκείνη ξέρει. Όλα τα παιδιά έχουν ήδη από ένα μπλουζάκι της ομάδας και όλοι είναι ανυπόμονοι για το βραδινό παιχνίδι. 

Τρία παιχνίδια έμειναν λοιπόν για να ολοκληρώσει ο Μαραθώνας μια ιστορική άνοδο, αλλά ακόμα και αν αυτό δεν επιτευχθεί, είναι φανερό ότι το τοπίο στον αθλητισμό του Μαραθώνα έχει αλλάξει για τα καλά και ο ΜΕΣΜΑ δείχνει ξεκάθαρα  τον δρόμο!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! 

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή