ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ

Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ χαιρετίζει την προσπάθεια της ΕΥΔΑΠ για την συλλογή προφορικών και όχι μόνο πληροφοριών για την ιστορία του φράγματος του Μαραθώνα καθώς και γενικότερα την ιστορία της ύδρευσης της Αθήνας και του Πειραιά, (Συλλογή προφορικού αρχείου κατασκευής του Φράγματος του Μαραθώνα) με σκοπό τον εμπλουτισμό του Μουσείου του οργανισμού στο Φράγμα.

Με μεγάλη χαρά ακούσαμε τους υπεύθυνους να αναφέρονται στα πλάνα τους και για αξιοποίησης της περιοχής από Οινόη όσο και περιφερειακά . Δεν καταλάβαμε την καθυστέρηση μιας ώρας στην έναρξη της εκδήλωσης καθώς και την παρουσία πλήθους αστυνομικών και την απαγόρευση στάθμευσης απέναντι από το Μουσείο για πάνω από 50 μέτρα. Νομίζαμε ότι θα μας τιμούσαν με την παρουσία τους από υπουργοί μέχρι και ο Πρωθυπουργός για να μην πούμε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αλλιώς προς τι τόση δύναμη οργάνων μπροστά στην πύλη. Τελικά μας έμεινε η απορία. Να σημειώσουμε ότι η συγκέντρωση είχε πολιτιστικό χαρακτήρα και ήταν πολύ ήρεμη . Μέλη της Δύναμης πολιτών ήταν παρόντα και με θλίψη διαπίστωσαν την έλλειψη ενδιαφέροντος των συνδημοτών μας. 3-4 Αιρετοί και το πολύ 50 συμμετέχοντες. Κρίμα

Από Συντονιστικό της Δύναμης Πολιτών.

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή