Η Ελευθερία Παππά από τον Μαραθώνα στην Εθνική Ελλάδος Taekwon-Do

Με μεγάλη χαρά ο Αθλητικός και Πολιτιστικός Σύλλογος «ΟΙ ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ» ανακοινώνει την εισαγωγή της αθλήτριας μας, Ελευθερίας Παππά, στην Εθνική Ελλάδος Taekwon-Do της Αθλητικής Ομοσπονδίας Taekwon-Do ITF Ελλάδος (Α.Ο.Τ.Ε) στην

κατηγορία Κορασίδων στα -70Kg. Η Ελευθερία θα αναχωρήσει από Θεσσαλονίκη την Δευτέρα 23/4/2018 για την πρωτεύουσα Ταλίν της Εσθονίας όπου και θα διεξαχθεί το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα για το 2018.
Η σκέψη μας για καλή επιτυχία ακολουθούν την Ελευθερία και ευχόμαστε να σηκώσει την Ελληνική Σημαία μας στο βάθρο των νικητών.
Η Ελευθερία Παππά γεννήθηκε στις 8/3/2002 και εξασκείται με το άθλημα του Taekwon-Do από 9 χρονών και τα τελευταία 4 χρόνια εξασκείται και στο άθλημα του Kick – Boxing, είναι μαθήτρια της Α’ Λυκείου στο Λύκειο Μαραθώνα με άριστες επιδόσεις.
Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «ΟΙ ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ» (Α.Π.Σ. «ΟΙ ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ») δραστηριοποιείται στην περιοχή του Μαραθώνα από το 2000 στη Λ. Μαραθώνος 132. Προπονητικά τμήματα Taekwon-Do, Kick- Boxing, για όλες τις ηλικίες και προσαρμοσμένα προγράμματα εκγύμνασης για κάθε περίπτωση. Ο σύλλογος έχει λάβει την ειδική αθλητική αναγνώριση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για το άθλημα του Taekwon-Do, και το άθλημα του Kick-Boxing έχοντας επίσης και άδεια καταλληλότητας χώρου από την Περιφέρεια Αττικής.

 

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή