Αίτημα-Διαμαρτυρία της Ενωμένης Πολιτείας προς τον Υπουργό για ελεύθερη διέλευση των δημοτών του Δήμου Μαραθώνος από τα διόδια

ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ                                 ΠΡΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ           ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ κ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ                      Κον Υπουργό Σπίρτζη  Χρήστο   
email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
τηλ: 6944276498  , 2294069200
Μαραθώνας 13-4- 2018  

Κύριε Υπουργέ,
θέλουμε να διαμαρτυρηθούμε  και να εκφράσουμε την δυσαρέσκειά μας γιατί στην ανακοίνωση του υπουργείου σας ( 13 - 4 -2018 ) για την “ ηλεκτρονική υποβολή αίτησης μονίμου κάτοικου για διέλευση από διόδια” που αφορούν τους Δήμους  ΩΡΩΠΟΥ, ΔΙΟΝΥΣΟΥ, ΚΗΦΙΣΙΑΣ και ΑΧΑΡΝΩΝ   δεν  έχετε συμπεριλάβει  τον Δήμο ΜΑΡΑΘΩΝΑ για την ελεύθερη διέλευση  από τα διόδια των μονίμων κατοίκων του Δήμου μας.
Ο Δήμος μας μετά από εισήγηση της παράταξης μας και την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου  με την ( 28/2018 ΑΔΣ) είχε ζητήσει από το υπουργείο σας  την κατάργηση των διοδίων ή την ελεύθερη διέλευση των μονίμων κατοίκων του.
Η χρήση της Εθνικής οδού, που είναι η κύρια οδική σύνδεση με την Αθήνα, ειδικά από τους κατοίκους της δημοτικής κοινότητας Βαρνάβα, δημιουργεί μια κατάφωρη αδικία εις βάρος των δημοτών μας.
Παρακαλούμε όπως στην απόφαση σας να συμπεριληφθεί και ο Δήμος Μαραθώνα για την ελεύθερη διέλευση των μονίμων κατοίκων του.

Ο επικεφαλής της παράταξης  
Στέργιος Τσίρκας

 

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή