Δελτίο Τύπου - Ευχαριστήριο Α.Σ. Καλλιμαχος

Ο Α. Σ. Καλλιμαχος Μαραθώνα ευχαριστεί όλους τους χορηγούς του 2ου Basketball Camp που πραγματοποιηθηκε στις παιδικές εξοχές του Δήμου Αθηναίων στον Άγιο Ανδρέα από 10 εως 13 Απριλίου 2018

, αλλά και όλους εκείνους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου μας και βοήθησαν έμπρακτα στην διεξαγωγή του που φέτος ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη από άποψη συμμετοχής καθώς το παρακολούθησαν 100 περίπου αθλητές και αθλήτριες και δίδαξαν σε αυτό 20 προπονητές μπάσκετ. Θα θέλαμε να αναφέρουμε σε έναν έναν ξεχωριστα και να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ : 1. Βικος Νερά - Αναψυκτικά 2. Α. Ε. Β. Ε. Κουρής Γεώργιος εισαγωγική γαλακτοκομικων 3. Αγγελάκης κοτόπουλα 4. Σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης 5. Σούπερ μάρκετ Ιν Μάρκετ 6. Everest Νέας Μάκρης 7. Νικολάου Λευτέρης Χρώματα Σιδηρικα 8. Τολογλου Ζαχαροπλαστείο 9. Φούρνοι Εξαρχος 10. Φούρνος Αφοί Βλάχου 11. Αρτοποιείο Δημολιανης 12. Φούρνος Γερασιματος 13. Ελαιοτριβείο Λεωνίδας Μπερτολης 14. Κατσικίσιο Τυρί Θοδωρής Μυλωνάς 15. Φούρνος Γεραμανη 16. Φούρνος Κουβαριωτης 17. Είδη σπιτιού Αθανασία Ζεγκινη 18. Κωνσταντίνος Κατσας Εργαλεία Χρώματα κλειδιά 19. Φαρμακείο Βασίλης Γιαννακουρος 20. Φρουτεμπορικη Χρυσινα 21. Ψητοπωλείο Πιττας Γεύσεις 22. Το Καλλιοπιτακι 23. Συριανός Ζαχαροπλαστείο 24. Καλαμαδικο Όπως Παλιά 25. Ψητοπωλείο ο Ζώης 26. Νεφέλη Ζαχαροπλαστείο 27. Ψητοπωλείο Λαδοκωστας 28. Ζαχαροπλαστείο το Τέλειον 29. Φούρνος Κασσιμης Δημήτριος 30. Ζαχαροπλαστείο το Πλεστι 31. Μανούσος Σωτήρης εμπορία Φρούτων κεντρικη λαχαναγορά Αθηνών 32. Φρουτεμπορικη Αφοι Τσακιργιαννη 33. Κρεοπωλείο Αφοι Τσίρκα 34.. Φούρνος Δημας Νικος 35. Κρεοπωλείο Κορφου Μπερετας 36. Φούρνος Αλέκα Τσίρκα 37. Κρεοπωλείο ο Λόγος 38. Ρουσσης Παναγιώτης παραγωγός Μαραθώνα 39. Ανδρωνης Κώστας Παραγωγός Μαραθώνα 40. Τυροκομικά Δημήτριος Πεππας 41. Πιτσαρία Καφέ Δημήτριος Μπελλος 42. Φωτση Ελένη 43. Κουκη Παναγιώτα 44. Γεώργιος Ζουρος 45. Σαφρα Γεωργία 46. Στέφανος Μπαϊρακτάρης πρόεδρος Δ. Σ. 5ης Παιδικής Εξοχής Δήμου Μαραθώνα 47. Απολύμανσης Απεντομοσης Διαχειριστική Δαρδαβεσης Αντώνιος - Ζεκιου Βασιλική 48. Κάκαρης Αντώνης 49. Ξανθός Γιάννης 50. Μ. Ε. Σ. Μαραθώνα

Ανανεώνοντας το ραντεβού για του χρόνου

Λιουτα Αικατερίνη

Πρόεδρος Δ. Σ.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568