Σεμινάριο για γονείς στο Δημοτικό Σχολείο Ανατολής: "Ο ρόλος της οικογένειας και των εκπαιδευτικών στην αντιμετώπιση των μαθησιακών δυσκολιών στα παιδιά"

Σήμερα Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018 στις 18.00 το απόγευμα μια πολύ σημαντική ομιλία θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Σχολείο Ανατολής. 

Το Δημοτικό Σχολείο Ανατολής και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου στα πλαίσια της "Σχολής Γονέων 2017-2018" διοργανώνουν το 3ο Σεμινάριο για γονείς στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Σχολείου.

Το Θέμα του Σεμιναρίου σημαντικό καθώς ο ρόλος της οικογένειας και των εκπαιδευτικών είναι πολύ σημαντικός για την αντιμετώπιση των μαθησιακών δυσκολιών στα παιδιά.

Δεν χρειάζεται το παιδί μας να έχει μαθησιακή δυσκολία για να παρακολούθησουμε το σεμινάριο. Η τροφοδοσία γνώσης των γονέων πάνω σε αυτό το αντικείμενο είναι σημαντική ανεξαρτήτως παιδιού.

Στο σεμινάριο θα συμμετέχουν ως ομιλητές ειδικοί επιστήμονες από το Ιατροπαιδαγωγικό Κέντρο Παλλήνης:

  1. Μαυραντώνη Άσπα - Ψυχολόγος
  2. Χατζηεμμανουήλ Βέρα - Ειδική παιδαγωγός
  3. Πετρέλη Χαρά - Κοινωνική Λειτουργός

 

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή