Δύναμη Πολιτών : Ανοιχτή Επιστολή προς Δήμαρχο Μαραθώνα

 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 

Μαραθώνας 15/03/18

 

Προς το Δήμαρχο Μαραθώνα

Πλησιάζει η 21η Μαρτίου όπου θα εξεταστεί στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η υπόθεση του Γραμματικού.

Επανειλημμένα σας έχουμε τονίσει την ανάγκη σοβαρής οργάνωσης του αγώνα τόσο με έγγραφά μας στις 6-2-18 και 22-2-18 αλλά και με αναφορές μας στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Εκείνη την ημέρα οι πολίτες κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους όπως συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για ενίσχυση της υπόθεσης μας.

Εσείς όμως αγνοείτε τις προτάσεις για σοβαρό σχεδιασμό, όπως αυτή που ακούστηκε και υποστηρίξαμε στο τελευταίο Δημ. Συμβούλιο από την Πρόεδρο του Βαρνάβα, για ευρεία συνεδρίαση ΔΣ, Τοπικών Συμβουλίων κ.ά.

Την επαναφέρουμε για την πιο ολοκληρωμένη και αποτελεσματική παρουσία την επόμενη Τετάρτη στις Βρυξέλλες. Υπάρχει πλούσια εμπειρία και πολλά στοιχεία που πρέπει να παρουσιαστούν οργανωμένα.

Μην ξεχνάτε ότι η Αναφορά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ξεκίνησε με τις 2.220 υπογραφές που οι πολίτες συγκεντρώσαμε.

 

Στα πλαίσια της καλύτερης τεκμηρίωσης του αγώνα μας προτείναμε με έγγραφό μας (Αρ.πρωτ. 4332/13-3-18) να ζητήσετε την αξιολόγηση της έκθεσης του ΙΓΜΕ από την Επιστημονική Ομάδα του Τμήματος Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Α.Π.Θ. που έχει αναλάβει την έρευνα της εγκατάστασης του Χ.Υ.Τ.Α. με προγραμματική σύμβαση με το Δήμο μας.

Επαναλάβαμε ότι ο έλεγχος πρέπει να συμπεριλάβει και την εφαρμογή αδιαμφισβήτητων μεθόδων όπως γεωτρήσεων κλπ.

 

Από το Συντονιστικό της Δύναμης Πολιτών

 

ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

2294092875 6976754182

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή