Ρομπερτ Ντε Νίρο: «Ο Τραμπ παραμένει ηλίθιος»

«Όσο η ηγεσία της χώρας μου παραμένει φρικτή και διεφθαρμένη θα συνεχίσω να μιλάω όπου και αν βρίσκομαι», είπε ο σπουδαίος ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο, που επιτέθηκε ξανά στον Ντόναλντ Τραμπ, από το βήμα εκδήλωσης του ιδρύματος Fulfillment Fund, μιας οργάνωσης που προωθεί την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Όπως είπε, ο Αμερικανός πρόεδρος «παραμένει ηλίθιος» διότι πιστεύει ότι η εκπαίδευση είναι ο «τρόπος να αποκτάς χρήματα σε βάρος των κορόιδων». Το ίδιο βράδυ που ο Ντόναλντ Τραμπ επισκεπτόταν για πρώτη φορά ως πρόεδρος το Λος Άντζελες, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο στην ομιλία του δήλωσε ότι «η εκπαίδευση σε κολέγια είναι σημαντική, αλλά η εκπαίδευση χωρίς ανθρωπιά είναι αμάθεια. Κοιτάξτε τον Πρόεδρό μας. Σπούδασε στο πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια, έχει λάβει ποιοτική εκπαίδευση, αλλά παραμένει ένας ηλίθιος». Μάλιστα, όταν κάποιος από το κοινό γιουχάισε ακούγοντας το όνομα του Αμερικανού προέδρου, ο ηθοποιός απάντησε: «Όχι, μη γιουχάρεις μωρό μου. Αυτή είναι η αλήθεια. Πρέπει να κάνουμε κάτι γι' αυτό, συγγνώμη. Δεν έχει καμία αίσθηση ανθρωπιάς ή συμπόνιας». Σημειώνοντας ότι δεν προσπαθεί να μετατρέψει ένα μη πολιτικό γεγονός σε πολιτικό εξήγησε ότι «όσο η ηγεσία της χώρας μας είναι τόσο φρικτή και τόσο διεφθαρμένη, θα μιλάω ανοιχτά όπου βρίσκομαι. Η σιωπή ενάντια σε έναν τέτοιο κακοποιό σε κάνει συνένοχο και απόψε, είναι η κατάλληλη στιγμή, γιατί ο Τραμπ αντιμετωπίζει την εκπαίδευση ως παπαγαλία, έναν τρόπο να αποκτάς χρήματα σε βάρος των κορόιδων».

Πηγη

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή