«Τα Μυστικά της Ραμνουσίας» -2ο Αττικό Regularity Trail Ride 4X4

Το εναρκτήριο λάκτισμα δόθηκε την Κυριακή 10 Μαρτίου, στις 10 το πρωί, στον Άγιο Στέφανο στο πάρκινγκ του «Χωριάτικου» (Πρώην «Goodys»), με μια ευρεία γκάμα πληρωμάτων να αγκαλιάζουν το μαγικό ταξίδι μέσω εννέα ειδικών διαδρομών.

Συγκεκριμένα, οι αγωνιζόμενοι δοκίμασαν τις αντοχές των τετρακίνητων οχημάτων τους –χωρίς να λείπουν και κάποιες δικίνητες «πεισματάρικες» εξαιρέσεις- στις εξής ε.δ: Καπανδρίτι, Μαραθώνας, Γραμματικό, Ραμνουσία, Σέσι, Αγκώνα, Καμένο Δάσος, Βαρνάβας, Άγιος Στέφανος. Παρά την αναγκαία δυσκολία των προαναφερθεισών Ε.Δ, η ανεξίτηλη ομορφιά του φυσικού τοπίου της Ανατολικής και Βορειοανατολικής Αττικής, καθώς και το αστείρευτο πείσμα και κέφι όλων των πληρωμάτων προλείαναν το έδαφος για μια αξέχαστη εμπειρία. Οι αγωνιζόμενοι, άδραξαν την ευκαιρία που προσέφερε τόσο ο ηλιόλουστος καιρός όσο και οι περαιτέρω ιδανικές καιρικές συνθήκες και, έπειτα από έναν σκληρό αγώνα, επέστρεψαν στο σημείο εκκίνησης, προκειμένου να μοιραστούν τις εμπειρίες τους, αλλά και να … δρέψουν τους καρπούς των κόπων τους μέσω της απονομής των κυπέλλων. Κατά την απονομή, το χειροκρότημα απέσπασε, επίσης, και ο μικρός μας φίλος Νικόλαος Σκουλαρικάτης, ο οποίος έλαβε το βραβείο του «πρωτοεμφανιζόμενου συνοδηγού». Το 2ο Αττικό Regularity Trail Ride 4X4 2018 «Τα Μυστικά της Ραμνουσίας», που διοργανώθηκε από την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου (Α.Λ.Α) έλαβε, λοιπόν, τέλος, συνοδευόμενο με τις καλύτερες εντυπώσεις. Αδιάψευστο μάρτυρα αποτελούν όλοι οι διαγωνιζόμενοι, οι οποίοι δεν έκρυψαν πως θα δώσουν δυναμικό «παρών» και σε αντίστοιχους μελλοντικούς αγώνες (γραφείο Τύπου Α.Λ.Α)

Για να δείτε τα διακριθέντα πληρώματα του 2ου Αττικό Regularity Trail Ride 4X4 2018 «Τα Μυστικά της Ραμνουσίας» πατήστε εδώ

Πηγή

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή