ΜΕΣΜΑ-ΕΥΝΙΚΟΣ:Νίκη από χρυσάφι!!!

Στο έκτος έδρας παιχνίδι της χρονιάς, με αντίπαλο τον Ευνικό, την πρωτοπόρο και καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, τα απίστευτα παιδιά του Μαραθώνα πήραν την νίκη με 73-76 και έδειξαν ότι μόνο τυχαία δεν φτάσαμε ως εδώ!!

Με βάση ένα τρομερό πρώτο ημίχρονο που μας έστειλε στα αποδυτήρια με το 36-36, οι Μαραθωνομάχοι μας κατάφεραν να βάλουν δύσκολα στην καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος!! Στο τρίτο δεκάλεπτο φάνηκε η ποιότητα του Ευνικού που κατάφερε να προηγηθεί μέχρι και 13 πόντους και κάπου εκεί πίστεψαν όλοι ότι το ματς τέλειωσε! Έλα όμως που οι Μαραθωνομάχοι μας είχαν άλλη άποψη και με μια αντεπίθεση διαρκείας, καλές επιλογές και ψυχραιμία κατάφεραν άλλη μια φορά να πάρουν μέχρι και 6 πόντους διαφορά πριν το τέλος. Η ψυχραιμία στα τελευταία δευτερόλεπτα ήταν αυτή που έδωσε την τεράστια νίκη στην ομάδα μας! Ότι και να πούμε για αυτά τα παιδιά και την ονειρική φετινή πορεία θα είναι λίγο, γιατί γράφουν ήδη την δική τους ιστορία στον Μαραθώνα! Μια ομάδα, μια οικογένεια, ένα όραμα!

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή