Υπέροχες Πασχαλινές Δραστηριότητες για τα παιδιά μας

Το Πάσχα είναι προ των πυλών, η άνοιξη μπήκε επισήμως και τα μικρά μας ζουζούνια αναζητούν συνεχώς τρόπους για να διοχετεύσουν την αστείρευτη ενέργειά τους. Παρόλο που τα σχολεία θα κλείσουν για τις κλασσικές Πασχαλινές διακοπές δεν χρειάζεται και τα παιδιά να μείνουν κλεισμένα στο σπίτι ή να μειώσουν τις δραστηριότητές τους. Είτε είσαι εργαζόμενος γονέας, είτε όχι, μπορείς να τους προσφέρεις τις καλύτερες επιλογές.


Παιδί &Παιχνίδι
Το 1989 τα Ηνωµένα Έθνη αναγνώρισαν το παιχνίδι ως δικαίωµα όλων των παιδιών, υπογραμμίζοντας τον θεμελιώδη του ρόλο στην παιδική ηλικία. Το παιχνίδι είναι κεντρικό για:
 την υγιή ανάπτυξη
 τη σωµατική υγεία
 την ψυχική υγεία και ευτυχία
 τη µάθηση και εκπαίδευση
 την αλληλεπίδραση, συνεργασία και κοινωνικοποίηση µε συνομηλίκους
 τη συναισθηματική ανθεκτικότητα και αυτοπεποίθηση
Tο παιχνίδι δεν βοηθά µόνο σε ατοµικό επίπεδο αλλά και σε κοινωνικό. Έρευνες έχουν δείξει πως το παιχνίδι προωθεί την κοινωνική συνοχή, βοηθάει τη δημιουργία άτυπων δικτύων στήριξης για όλα τα µέλη της οικογένειας και αποτελεί παράγοντα πρόληψης της αντικοινωνικής συμπεριφοράς.
Κατανοώντας λοιπόν, ως γονέας, ότι η καλύτερη προσφορά για ένα παιδί είναι το παιχνίδι και κυρίως αυτό με τους φίλους ή συνομήλικους του και όταν υπάρχει η δυνατότητα αυτό να είναι και εκπαιδευτικό τότε τα οφέλη πολλαπλασιάζονται.
Δημιουργικό Camp
Το πρότυπο Εργαστήρι Δημιουργικών και Ψυχοεκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων Laf Lab διοργανώνει το πρώτο Πασχαλινό camp βασισμένο στα εργαστήρια και την φιλοσοφία του για εκπαιδευτική δημιουργική απασχόληση.
To camp περιλαμβάνει:
 Mini sports – Ψυχοκινητικά προγράμματα
 Ψυχοεκπαιδευτικά – Εικαστικά προγράμματα
 Πειράματα – Εκμάθηση φαινομένων
 Ελεύθερο εκπαιδευτικό παιχνίδι

Το Πασχαλινό camp θα διεξαχθεί σε δυο περιόδους
Η 1 η είναι 2 – 5 Απριλίου και η 2 η 10-13 Απριλίου
Οι ώρες απασχόλησης 8:30 έως 14:30 και το κόστος ανά περίοδο είναι στα 70€ ανά παιδί, αλλά αν η συμμετοχή αφορά γκρουπάκια παρεάκια (παρέα από 3 φίλους/ες και πάνω) οι τιμές διαμορφώνονται σε Πακέτο Προσφοράς.
Το ίδιο ισχύει και για τα αδερφάκια.
Αν έχεις παιδί ηλικίας 5-10 ετών κάλεσε στο 22943-04779 για να μάθεις όποια επιπρόσθετη πληροφορία χρειάζεσαι από το εξειδικευμένο και ευγενικό προσωπικό του Laf Lab.
Αν ωστόσο σε κάλυψαν οι παραπάνω πληροφορίες κάλεσε άμεσα ώστε να προλάβεις να δηλώσεις συμμετοχή καθώς θα είναι για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
Για πληροφορίες μέσω email στείλε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Καλή διασκέδαση!!!

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή