Ο Νίκος Βατόπουλος στη Νέα Μάκρη «Η Αθήνα, τότε και τώρα» σήμερα το απόγευμα

Τρίτη 20/2 και ώρα 7μ.μ θα φιλοξενήσουμε το δημοσιογράφο Νίκο Βατόπουλο με θέμα «Η Αθήνα, τότε και τώρα»

Ο δημοσιογράφος της «Καθημερινής», Νίκος Βατόπουλος θα παρουσιάσει ένα φωτογραφικό οδοιπορικό με θέμα «Η Αθήνα, τότε και τώρα», εστιάζοντας σε ιστορικά κτίρια που δεν υπάρχουν πλέον αλλά και σε σύγχρονες όψεις της πρωτεύουσας σε αντιπαραβολή. Με ένα πλούσιο ιστορικό αλλά και φωτογραφικό υλικό θα «περπατήσουμε» στην Αθήνα που αγαπήσαμε.

Στην Βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου Νέας Μάκρης στις 7μ.μ , είσοδος ελεύθερη

Ο Νίκος Βατόπουλος - Δημοσιογράφος «Αθηναϊκοί περίπατοι» (η Αθήνα που δεν ξέρουμε) εργάζεται στην εφημερίδα Η Καθημερινή ως υπεύθυνος του καθημερινού πολιτιστικού ρεπορτάζ. Γράφει και μεταφράζει βιβλία και έχει κάνει ιδιαίτερη μελέτη σε κτίρια και γειτονιές στην Αθήνα.

Υπενθύμιση για τις 27/2 Τουμπανάκη Αγγελική : ένα συλλογικό μουσικό παιχνίδι αυτοσχεδιασμού με μοναδικό όργανο τη φωνή. Η Αγγελική Τουμπανάκη είναι Jazz vocalist, performer αλλά και δρ. μοριακής βιολογίας, με την ιδιαίτερη φωνή της θα μας μάθει τεχνικές και μυστικά .

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή