Ψηνάκη δεν μπορείς να κοροϊδέψεις κανέναν πια.

Ψηνάκη αντί να καταδικάζεις την βία, την συμμερίζεσαι και την προκαλείς!

Γράφει ο Γιώργος Προδρόμου

 14-02-2018 

Ευτυχώς που υπήρχαν κι αυτοί, οι λίγοι, που με την δική τους παρέμβαση θα συζητηθεί το θέμα ΧΥΤΑ στο επόμενο ΠΣ στις 01/03/18!!!.... μετά τις προεκλογικές «μπουρδολογίες», τί ακριβώς έχεις κάνει εσύ;;;;

Αλήθεια εσύ που ήσουν ποντικάκι;;; έστειλες τα πούλμαν αλλά εσύ ξέχασες να μπεις ...ή μήπως δεν είναι του επιπέδου σου;;

Όσο για τα «μπουνίδια», δεν ήμασταν εμείς που προκαλέσαμε τους οπαδούς της ΑΕΚ, αλλά το αντίθετο και προς τιμή κάποιων από τον αθλητικό κόσμο κατεύνασαν τα πνεύματα μπαίνοντας μπροστά, δυστυχώς για σένα.

Μάλιστα οι οπαδοί της ΑΕΚ εξηγώντας τους ότι σεβόμαστε την θέση τους και το δίκαιο αίτημά τους για το γήπεδό τους , αλλά το θέμα ΧΥΤΑ είναι η ζωή, η υγεία και το μέλλον των παιδιών μας, τάχθηκαν μαζί μας.

Έτσι φρόντισαν κάποιοι «οπαδοί» και «αιρετοί» της Φιλαδελφείας να τελειώσουν την αποστολή τους ξεκινώντας νέο επεισόδιο...όπως λες εσύ κι η φίλη σου Δούρου μπορείτε να το ξανακάνετε!!! Δεν μπορείς να κοροϊδέψεις κανέναν πια!!!! Μέχρι τώρα σε περνούσαμε για «ελαφρύ», αλλά τελικά είσαι κι επικίνδυνος!!!!

Αντί να καταδικάζεις την βία, την συμμερίζεσαι και την προκαλείς!!

Το brand name του Μαραθώνα δεν χρειάζεται να το χτίσεις, πρωταθλητή το φαιδρόμετρου, αλλά φταίνε αυτοί που σου έδωσαν το δικαίωμα να μοιράζεις τα παράσημα του δήμου σ όλο τον κόσμο για δικό σου προσωπικό όφελος !!!!

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή