ΖΩ & LAF LAB ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΥΡΕΙΟΥ

Η φετινή φιλανθρωπική δράση της εφημερίδας ΖΩ ήταν εναλλακτική και ξεχωριστή.

Σκοπός ενός γονέα είναι εκτός από τα υλικά αγαθά που προσφέρει στο παιδί του να του δώσει και τα ψυχολογικά και εκπαιδευτικά εφόδια που θα το βοηθήσουν να θέσει γερές βάσεις για το μέλλον του. Σκεπτόμενοι σαν γονείς λοιπόν, αποφασίσαμε να προσφέρουμε στα παιδιά του Λύρειου ιδρύματος της αντίστοιχης ηλικιακής ομάδας, εκτός από τα τρόφιμα μακράς διαρκείας και ένα ψυχοεκπαιδευτικό παιχνίδι, με σκοπό να συντονίσουν τις αισθήσεις τους με τις κινήσεις τους μέσα από μουσικοκινητικές δράσεις.

Το πρότυπο εργαστήριο για παιδιά Laf Lab δέχθηκε χωρίς δεύτερη κουβέντα να φιλοξενήσει και να προσφέρει τις εξειδικευμένες υπηρεσίες του στα παιδιά.

Η γλυκιά και πολύ χαμογελαστή δασκάλα κυρία Ειρήνη, μέσα από εξειδικευμένες μεθόδους ταξίδεψε τα παιδιά στον μουσικό κόσμο των χρωμάτων. Ενεργοποίησε τις αισθήσεις τους μέσα από το παιχνίδι με αποτέλεσμα χρώμα, μουσική κι αισθήσεις να συντονιστούν και να γίνουν ένα.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού τα παιδιά πήραν το κέρασμά τους, χυμούς και γλυκίσματα και έφυγαν με πλατιά χαμόγελα. Η υπόσχεσή μας προς αυτά ότι θα ξανασυναντηθούμε σίγουρα με την ίδια καλή διάθεση.

Ο ιδιοκτήτης του Laf Lab, κ. Δημήτρης Γκερδιδάνης,  μας ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Τα χαμόγελα των παιδιών του Λυρείου Ιδρύματος μαζί με τα χρώματα και την μουσική συνέθεσαν το πιο σπάνιο έργο τέχνης! Κινηθήκαμε και χορέψαμε στους μελωδικούς ρυθμούς του Amadeus Mozart και αποτυπώσαμε στο χαρτί με μάτια κλειστά τα συναισθήματα που μας προκαλεί η κλασική μουσική!

Το αποτέλεσμα; Μοναδικό! Όπως μοναδικό είναι το χαμόγελο κάθε παιδιού!»

 

Το Laf Lab βρίσκεται στην Λ. Μαραθώνος στο ύψος της Αγίας Βαρβάρας τον τελευταίο χρόνο. Ο προσεγμένος και ειδικά διαμορφωμένος χώρος, οι ειδικοί παιδαγωγοί και η αγάπη για τα παιδιά συνθέτουν έναν πρότυπο χώρο για να φιλοξενήσει τα παιδιά μας. 

Πληροφορίες για όλες τις δράσεις στο 2294 304779

 

Rate this item
(1 Vote)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή