Ζούμπερι: Ανεξέλεγκτα & σοβαρά χρόνια θέματα ύδρευσης

Η Εγκατάλειψη συνεχίζεται... 

Αγανακτισμένοι  είναι οι κάτοικοι στο Ζούμπερι αφού εδώ και χρόνια αντιμετωπίζουν προβλήματα με το θέμα της ύδρευσης και δυστυχώς όχι μόνο. Τα προβλήματα αυτά έχουν γίνει εντονότερα, αφού όπως καταγγέλλουν, η αδιαφορία από τους αρμόδιους καλά κρατεί.

Καθημερινές βλάβες καθιστούν ανήμπορα τα νοικοκυριά από δεδομένες οικιακές εργασίες με αποτέλεσμα να επιβαρύνουν εκτός από τους λογαριασμούς ύδρευσης των δημοτών, και τα νοικοκυριά που αντιμετωπίζουν την ανυδρία καθώς πρέπει να δαπανήσουν επιπλέον χρήματα για εμφιαλωμένο νερό καθώς και την εξασφάλιση της σίτισης τους. Οικογένειες με παιδιά δεν μπορούν ούτε την απαραίτητη υγιεινή τους να φροντίσουν και ανήμποροι ηλικιωμένοι αναγκάζονται να κουβαλούν νερά και να ταλαιπωρούνται από αυτή την κατάσταση εν έτη 2018.

Ζουν με την αγωνία του αν θα έχουν νερό την κάθε μέρα που περνά και οι εκτιμήσεις εστιάζονται στο κακό δίκτυο ύδρευσης και τους αμιαντοσωλήνες που το συνθέτουν.

Μεγάλες λακκούβες δημιουργούνται στο δρόμο κι εγκαταλείπονται  με αυτοσχέδιες σημάνσεις αυξάνοντας έτσι την επικινδυνότητα ατυχημάτων και καταστροφή διερχόμενων οχημάτων.

Πλήθος κατοίκων μη αντέχοντας αυτή την κατάσταση συγκεντρωθήκαμε και κατόπιν συζήτησης αποφασίσαμε να πράξουμε τα νόμιμα προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στο σχεδόν καθημερινό μας μαρτύριο.

Ζουγανέλης Ιωάννης

 

Η εφημερίδα ΖΩ παρακολουθεί το θέμα και θα σας ενημερώνει για τις εξελίξεις μέσα από την έντυπη αλλά και ηλεκτρονική της έκδοση.

Από την έντυπη έκδοση Φεβρουάριος 2018 

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

Rate this item
(3 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή