Σήμερα ο Νότης Μαυρουδής στο Πολιτικός Κέντρο Νέας Μάκρης - Κάθε Τρίτη και κάτι άλλο

Μια διαφορετική Τρίτη θα ζήσουμε στις 13/2 με τον μεγάλο μας συνθέτη θα συνομιλήσουμε και θα τραγουδήσουμε με θέμα τι άλλο; «Περί Έρωτος».

Θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά τον σπουδαίο Έλληνα καλλιτέχνη που έχει διακριθεί διεθνώς, και μας έχει χαρίσει μοναδικές συνθέσεις και τραγούδια. Αυτές είναι οι Τρίτες που μας προσφέρει το Δημοτικό Θέατρο Μαραθώνα, κάθε φορά μας δίνει την δυνατότητα να γνωρίσουμε έναν άλλο κόσμο έναν άλλο δρόμο της τέχνης και της επιστήμης.

Σας περιμένουμε!

Στην Βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου Νέας Μάκρης στις 19:00 Η είσοδος είναι ελεύθερη

Σας υπενθυμίζουμε το υπόλοιπο πρόγραμμα

13/2 Μαυρουδής Νότης, ο «Περί έρωτος» γνωστός μουσικοσυνθέτης με την κιθάρα θα μας αφιερώσει μια βραδιά με τραγούδια του περί έρωτος. Ο Νότης Μαυρουδής συνθέτης – κιθαρίστας και ραδιοφωνικός παραγωγός. Έχει διακριθεί γα το έργο του διεθνώς.

20/2 Νίκος Βατόπουλος Δημοσιογράφος «Αθηναϊκοί περίπατοι» (η Αθήνα που δεν ξέρουμε) Εργάζεται στην εφημερίδα Η Καθημερινή ως υπεύθυνος του καθημερινού πολιτιστικού ρεπορτάζ. Γράφει και μεταφράζει βιβλία και έχει κάνει ιδιαίτερη μελέτη σε κτίρια και γειτονιές στην Αθήνα.

27/2 Τουμπανάκη Αγγελική : ένα συλλογικό μουσικό παιχνίδι αυτοσχεδιασμού με μοναδικό όργανο τη φωνή. Η Αγγελική Τουμπανάκη είναι Jazz vocalist, performer αλλά και δρ. μοριακής βιολογίας, με την ιδιαίτερη φωνή της θα μας μάθει τεχνικές και μυστικά .

Μάρτιος 6/3 Γιώργος Καραμπελιάς Δημοτικό τραγούδι Αποτύπωση της ιδιοπροσωπίας του νεώτερου ελληνισμού. Ο Γιώργος Καραμπελιάς είναι συγγραφέας και πολιτικός αναλυτής. Γεννήθηκε το 1946 στην Κάτω Αχαΐα. Από το 1964 έως το 1967 ήταν φοιτητής της Ιατρικής και από το 1967 σπούδασε Οικονομία στη Γαλλία. Το 1992 πήρε το μεταπτυχιακό δίπλωμά του από την Οικονομική Σχολή των Παρισίων (Paris VII) – η διπλωματική μελέτη του εκδόθηκε ως «Κράτος και Κοινωνία στη Μεταπολίτευση» από τις εκδόσεις Εξάντας, το 1991. Έχει πραγματοποιήσει μελέτες για την ορεινή οικονομία της Ευρυτανίας, ενώ από το 1993 έως το 1994 διηύθυνε τον Τομέα Πρόληψης, Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης του ΚΕΘΕΑ, για την απεξάρτηση από τα ναρκωτικά.

13/3 Θεοδωρόπουλος Βαγγέλης Σκηνοθέτης- Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών. «Ο θεσμός του Φεστιβάλ». Τελείωσε τη δραματική σχολή του Ωδείου Αθηνών. Εργάστηκε ως ηθοποιός μέχρι το 1992, οπόταν στράφηκε κυρίως στη σκηνοθεσία. Συνεργάστηκε με το Εθνικό Θέατρο, στο ΚΘΒΕ, σε ΔΗΠΕΘΕ και στο ελεύθερο θέατρο . Είναι ιδρυτής του Θεάτρου του Νέου κόσμου και από το 2015 διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών.

20/3 Γεωργία Βαμβουνάκη Raffan : Αναπηρία και η στάση της κοινωνίας απέναντι στις ευάλωτες ομάδες. Υπάρχουν άτομα με ειδικές ανάγκες ή άτομα με ειδικές ικανότητες? Η Γεωργία Βαμβουνάκη σπούδασε φιλολογία στο Πανεπιστημιο Αθηνών και στο UCL του Λονδίνου. Είναι ιδρύτρια του πρώτης επιχείρησης ειδικού σκοπού, στην Ελλάδα που απασχολεί άτομα ΑΜΕΑ, τον Πολυχώρο Μύρτιλλο.

27/3 – Παγκόσμια ημέρα Θεάτρου. Μια συζήτηση γύρω από το Θέατρο με τον θεατρολόγο Κωνστ. Μπούρα . Σκηνές και τραγούδια από την παγκόσμια δραματουργία. Κωνσταντίνος Μπούρας Αριστούχος του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστ ημίου Αθηνών, έχει εκδόσει πάνω από τριάντα βιβλία και εργάζεται και ως κριτικός θέατρου 

Rate this item
(1 Vote)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή