Να μας εξηγήσει ο Ψηνάκης πως ΚΑΤΑΦΕΡΕ να ΧΡΕΩΣΕΙ 7.000.000€ τον Δήμο Μαραθώνος στην ΕΥΔΑΠ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ: «Καμία ανοχή στο θέμα των υδροκλοπών !!!»

Τις τελευταίες μέρες έχουμε γίνει μάρτυρες της μεγάλης προσπάθειας του δημάρχου Μαραθώνα κ. Ηλία Ψηνάκη, που στην αγωνία του να κρύψει την ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΕΡΓΟΥ των τριάμισι χρόνων που είναι στο τιμόνι του Δήμου Μαραθώνος, ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ δημότες του Δήμου Μαραθώνος, στελέχη της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, έφτασε στο σημείο μάλιστα να στοχοποίησει και πρώην δήμαρχο Μαραθώνα, για το θέμα των υδροκλοπών.


Και όλα αυτά on camera, από τη «δική του» ιστοσελίδα (site), με τον μοναδικό τρόπο που γνωρίζει να χειρίζεται τα media.


Ο κ. Ψηνάκης, αντί να ψάχνει για υπαίτιους για να ρίξει τις ευθύνες, καλό θα ήταν να μας εξηγήσει πως ΚΑΤΑΦΕΡΕ μέσα σε τριάμισι χρόνια να ΧΡΕΩΣΕΙ τον Δήμο Μαραθώνος στην ΕΥΔΑΠ, με το τεράστιο ποσό των 7.000.000€, ενώ είχε παραλάβει την ύδρευση, τον Σεπτέμβριο του 2014 από την ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, χωρίς χρέος, όπως άλλωστε και ο ίδιος έχει δημόσια παραδεχτεί !!!

Η θέση της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ήταν και παραμένει ξεκάθαρη: «Καμία ανοχή στο θέμα των υδροκλοπών!!!».
Γι’ αυτό το λόγο, η ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ζητά από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου την άμεση σύγκληση του σώματος, με αποκλειστικό θέμα την ύδρευση του Δήμου Μαραθώνος.

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή