Σπύρος Λιβαθινός - Προκόπης Παυλόπουλος: Συνάντηση ανθρωπιάς

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο συναντήθηκε ο Σπύρος Λιβαθινός. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια φιλανθρωπικών σκοπών της ποδοσφαιρικής ομάδας Unicef όπου ο κ. Λιβαθινός είναι ιδρυτικό μέλος και παίκτης αυτής.

Θερμό και φιλικό το κλίμα της συνάντησης καθώς τους δυο τους συνδέει πολύχρονη φιλία από την περίοδο που ο Σπύρος Λιβαθινός ήταν παίκτης του Παναθηναϊκού. 

Ο Πρόεδρος εξέφρασε τις ανησυχίες του για την ομάδα. Η κουβέντα δεν άργησε να φτάσει και στην τοπική αυτοδιοίκηση και τα προβλήματα που ταλανίζουν την περιοχή μας. 

"Προσπαθώ για το καλό της περιοχής και είναι όνειρό μου να δω τον ιστορικό δήμο Μαραθώνα ξανά σε ρόλο πρωταγωνιστή με επίκεντρο την ανάπτυξη" είπε ο κ. Λιβαθινός.

"Είσαι άξιος άνθρωπός, έχεις δουλέψει σκληρά πριν ασχοληθείς με τα κοινά και αυτό η κοινωνία το επιβραβεύει" επισήμανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Rate this item
(1 Vote)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή