Οι 2 τυχεροί που κερδίζουν από ένα 3ήμερο σε Μονεμβάσια και Καρπενήσι

Δυο μαγευτικά 3ήμερα προσέφερε η Εφημερίδα ΖΩ σε 2 τυχερούς αναγνώστες με την παρέα τους σε συνεργασία με το γραφείο τουρισμού Timothy's Family. 

Οι νικητές είναι οι εξής: 

Για τη Μονεμβάσια: 

Βασιλάκη Ευσταθία

 

Για το Καρπενήσι : 

Nina Kav 

 

Παρακαλούνται οι τυχεροί να επικοινωνήσουν με την εφημερίδα στο 6947916568 για συνεννόηση παραλαβής του δώρου τους έως 30 Ιανουαρίου. Εάν παρέλθει η ημερομηνία και δεν έχουν επικοινωνήσει θα διεξαχθεί εκ νέου κλήρωση με τους ήδη συμμετέχοντες για ανάδειξη νέου νικητή. 

Διευκρινίσεις Δώρων
Μονεμβάσια: Δύο (2) διανυκτερεύσεις για δύο (2) άτομα (ένα (1) δίκλινο δωμάτιο) (ένας τυχερός με παρέα δεύτερου ατόμου της επιλογής του) στη Μονεμβάσια, “Panorama Hotel” / www.panoramahotel-monemvasia.gr με πρωινό. 

Το παραπάνω δώρο περιλαμβάνει τη διαμονή σε δίκλινο με πρωινό (τρεις ημέρες - δύο διανυκτερεύσεις), ενώ ΔΕΝ περιλαμβάνει: γεύματα, ποτά κ.α. κατά τη διαμονή στο ξενοδοχείο και τη μεταφορά στη Μονεμβάσια. Η μετάβαση των εκδρομέων θα γίνει με δικό τους μέσον.
 Η προσφορά ισχύει για 10 μήνες με ανοιχτή ημερομηνία
ενώ δεν ισχύει για Γιορτές και επίσημες αργίες.
 Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Καρπενήσι: 

Δύο (2) διανυκτερεύσεις για δύο (2) άτομα στο Καρπενήσι (με πρωινό) (ένας τυχερός με παρέα δεύτερου ατόμου της επιλογής του) στο Καρπενήσι, στο ξενοδοχείο “Deluxe Hotel Anesis” / www.anesis.gr. .

Το παραπάνω δώρο περιλαμβάνει τη διαμονή σε δίκλινο με πρωινό (τρεις ημέρες - δύο διανυκτερεύσεις), ενώ ΔΕΝ περιλαμβάνει: γεύματα, ποτά κ.α. κατά τη διαμονή στο ξενοδοχείο και τη μεταφορά στο Καρπενήσι. Η μετάβαση των εκδρομέων θα γίνει με δικό τους μέσον.
 Η προσφορά ισχύει για 10 μήνες με ανοιχτή ημερομηνία
ενώ δεν ισχύει για Γιορτές και επίσημες αργίες.
 Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Ενημέρωση για την κατακύρωση – Παραλαβή των Δώρων.

Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τους νικητές του Διαγωνισμού εντός χρονικού διαστήματος δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την ειδοποίησή τους με το σχετικό μήνυμα, το άτομο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του σχετικού Δώρου και τη θέση του νικητή θα καταλαμβάνει ο επιλαχών, σύμφωνα με την πραγματοποιηθείσα κλήρωση.

Σε περίπτωση μη εύρεσης νικητή/νικητών, το zwanatolika.gr δύναται να διαθέσει τo Δώρo κατά την απόλυτη κρίση του. Τo δώρo θα κατοχυρωθεί  από τον νικητή αυτοπροσώπως με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας και η ημερομηνία πραγματοποίησης του δώρου θα καθοριστεί κατόπιν διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου και μόνο έπειτα από συννενόηση με την Εταιρεία Timothy's travel.

Εάν ο νικητής αρνηθεί το δώρο του ή δεν προσέλθει για την παραλαβή του εντός του παραπάνω χρονικού ορίου, ή διαπιστωθεί ότι δε συνέτρεχαν οι κατάλληλες προϋποθέσεις συμμετοχής του, χάνει το σχετικό δικαίωμά του.

Το zwanatolika δεν έχει ουδεμία ευθύνη ή υπαιτιότητα σχετικά με οποιεσδήποτε άλλες δαπάνες που θα προκύψουν σε σχέση με τo δώρo που θα παραλάβουν. Μετά δε την ολοκλήρωση της διαδικασίας, το zwanatolika.gr απαλλάσσεται από οποιαδήποτε ευθύνη  ενέργειας ή/και για πράξη, παράλειψη ή συμπεριφορά οποιασδήποτε από τις σχετιζόμενες με τo Δώρo εταιρείες.

 

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή